(Persbericht) Utrecht, 19 april 2011 Visconservenfabrikant John West brengt deze week een derde editie uit van het VISopzijnBEST magazine. Het VISopzijnBEST magazine is een handzaam magazine in A5 formaat, waar recepten, tips en weetjes over vis in staan. à¢â‚¬Å“We willen de consument inspireren en informeren over de vele mogelijkheden die er zijn met vis uit blik. Uiteindelijk is vis een voedzame en gezonde keuze die men twee keer in de week moet maken. Hier reiken we graag handvatten voor aan, zodat een lekkere, verantwoorde maaltijd altijd binnen handbereik isà¢â‚¬, aldus Bart de Vuijst, country manager John West Nederland.

Gezonde keuze
Vis bevat gezonde voedingsstoffen en levert essentiële bouwstoffen, zoals vitaminen A, B, D, fluor en Omega-3, die iedereen nodig heeft. Daarnaast bevatten de visconserven van John West geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Het derde VISopzijnBEST magazine laat zien hoe je gezond, makkelijk en lekker voor verschillende gelegenheden vis kan bereiden. Met onder andere de onderwerpen ´snack & vis‘˜, ´familie gerechten‘˜, ´sport & vis‘˜ en ´lunchtrommel met vis‘˜ laat het magazine zien hoe gevarieerd vis ingezet kan worden.

Oplage 300.000
De derde editie van het VISopzijnBEST magazine komt, net als haar voorgangers, uit in een oplage van 300.000 stuks. Circa 150.000 stuks worden verspreid met 3 consumentenbladen: delicious., Groter Groeien en Libelle. De overige 150.000 exemplaren worden uitgedeeld via verschillende beurzen, evenementen en op de winkelvloer. Het magazine kan ook via www.VISopzijnBEST.nl gratis aangevraagd worden.

Over John West
John West produceert al meer dan honderd jaar vis van de beste kwaliteit en stelt alles in het werk om de beste en smakelijkste vis uit wereldzeeën te vinden. John West hanteert strenge controleprocedures en kwaliteitsgaranties om de kwaliteit van de vis en de zee flora en fauna te waarborgen. John West is marktleider in Nederland, Engeland en Ierland en is te koop in 38 landen in Europa, het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Noord- en Zuid- Amerika. Voor meer informatie www.john-west.com of www.VISopzijnBEST.nl.

EINDE BERICHT

Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bart de Vuijst, country manager John West Nederland, via [email protected] of 06-51 205 081. Bijgaand beeldmateriaal is vrij van rechten te gebruiken bij dit persbericht.