Karper XL breidt het assortiment momenteel flink uit. Door nieuwe samenwerkingen met diverse leveranciers (waaronder Baitzone en K-Karp) zijn er flink wat producten bijgekomen. De nieuwe producten van Baitzone en K-Karp zijn op dit moment al uit voorraad te bestellen op de website.

Baitzone
Bait Zone uit Engeland staat bekend vanwege zijn PVA vriendelijke partikels. Deze Engelse aasfirma is gestart door Engelse karpervissers in 2009, omdat deze vissers op de hengelsportmarkt nergens PVA-vriendelijk aas konden vinden. Vanuit deze gedacht is een compleet nieuwe aaslijn ontstaan met partikels die gegarandeerd zonder problemen gebruikt kunnen worden in PVA zakjes en funnelwebs. De partikels zijn ook klaar voor gebruik, dus de emmer hoeft alleen geopend te worden er er kan gevist worden.

K-Karp
Het merk K-Karp uit Italië heeft een uitgebreid assortiment professioneel karpermateriaal, waarmee ze nu ook een stap in Nederland zetten. Door de hoge kwaliteit van de producten slaan de producten goed aan en weten veel karpervissers het merk inmiddels goed te waarderen. Binnen dit merk worden er de komende tijd dan ook nog veel nieuwe producten verwacht die aan het assortiment zullen worden toegevoegd.

In de toekomst wordt er dan ook nog flink uitgebreid, er worden nu bijna wekelijks wel nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd. Omdat alle producten direct uit voorraad leverbaar zijn hoeven klanten niet lang te wachten op hun visspullen. Alle bestellingen die và³à³r 16.00 uur geplaatst worden en betaald zijn met iDEAL worden de volgende dag al bezorgd door PostNL! Daarnaast staat uiteraard de service bij Karper XL in een hoog vaandel, en is het omruilen van producten geen enkel probleem. Voor het complete assortiment kunt u op www.karperxl.nl terecht.