(Persbericht) Het Britse Kahn Design levert aftermarket autodesign producten in Nederland. Via Ziptuning, een van oorsprong Utrechts bedrijf, komt Kahn Design met onder andere velgen, interieurontwerp en bodykits. Grote focus van dit ontwerpbureau ligt op exclusief Brits topdesign.

Het Engelse merk komt voor het eerst met een dealership in Nederland. Via Ziptuning kan een perfect passend pakket worden samengesteld, wat vervolgens in een van de vier vestigingen in Utrecht, Groningen, Gent of Parijs wordt gemonteerd. Het exclusieve designbureau valt onder meer op door de elegant gevormde lijnen en de uitstraling van Europese klasse.

Voor veel mensen is het belangrijk dat hun auto echt bij hen past. Dit geldt ook bijvoorbeeld voor stijlicoon David Beckham, die een Project Kahn Range Rover Sport bezit. Alles kan gedaan worden om een auto uniek te maken, zodat deze exact past bij de eigenaar. Kahn Design ontwerpt en beheerd uiteenlopende producten, allemaal zo ontworpen dat ze perfect aansluiten bij de auto waarvoor ze zijn bedoeld.

Ziptuning is een Nederlandse leverancier van Kahn Design producten. Meer informatie vindt u op www.ziptuning.nl/p_kahn_producten.htm