(Persbericht) Antwerpen, 28 november 2011 - Bent u op zoek naar leuke kleertjes online? Kinderkleding van merken zoals Katvig, Koeka, Imps & Elfs, Smafolk en vele andere? There is one new place to be: KidsKits. KidsKits verzamelt alle leuke kinderkleding webshops die er op het wereldwijde web te vinden zijn. Maar er is meer: op KidsKits vindt u naast kleertjes ook speelgoed, gadgets, kindermeubelen, kinderschoenen of leuke dagjes uit met de kinderen.

Kleertjes door het bos zien

Er bestaat heel wat op het internet. Het web puilt uit van kleertjes webshops. Hoog tijd dus om mensen de weg te wijzen, zo dacht de oprichter van KidsKits. "Met KidsKits willen we een soort toegang bieden tot de wereld van de kinderkleding winkels, een startpunt dat mensen een gids aanreikt voor toekomstige ontdekkingstochten in de wereld van de kinderkleertjes", aldus Jenoff Van Hulle, oprichter van KidsKits.

Over KidsKits

De focus van KidsKits ligt op kleertjes maar de wereld van KidsKits is meer dan kinderkleding alleen. KidsKits biedt een eigenzinnige verzameling webshops met coole kleertjes, kinderspeelgoed, gadgets, kinderschoenen en kindermeubelen. U vindt er leuke tips voor onvergetelijk dagjes uit met kinderen, leuke webadresjes en links naar designers. En last but not least: in de koopjeshoek krijgt u regelmatig interessante koopjes aangeboden. Elke webshop ondergaat een strenge screening door de interne smaakpolitie. Overtredingen worden zwaar bestraft. Straffen kunnen oplopen tot levenslange uitsluiting van de KidsKits website.

Website KidsKits: www.kidskits.be