Na een noodgedwongen sluiting van bijna 11 weken opent kookwinkel Cook&Co op zaterdag 26 mei a.s. opnieuw haar deuren in winkelcentrum Gelderlandplein.
Bedrijfsleider Renà© Driessen en zijn team staan te popelen om ´hun‘˜ winkel weer open te stellen voor het publiek en klanten te voorzien van advies, tips en recepten.

In verband met noodzakelijke werkzaamheden die verband hielden met de verwijdering van asbest in het winkelcentrum moest Cook&Co half maart haar deuren sluiten. Inmiddels is het pand weer vrijgegeven en is het team druk bezig de winkel weer in te richten.

Uiteraard wordt de heropening van de vernieuwde winkel feestelijk omlijst. Bezoekers van het winkelcentrum zullen worden getrakteerd op een handige kookverrassing en klanten ontvangen bij hun aankoop gratis een Cook&Co Magazine, het glossy tijdschrift van Cook&Co.

Kookliefhebbers en smulpapen mà³eten Cook&Co gewoonweg bezoeken. De winkel richt zich helemaal op koken, lekker eten en gezellig tafelen. Het assortiment is te uitgebreid om op te noemen; van keukenhulpjes tot eigentijdse hebbedingetjes en van bijzondere foodproducten tot luxe pannensets. Ieder etentje wordt dan ook een waar feest na een bezoek aan Cook&Co.

Proeven en beleven
Renà©: à¢â‚¬Å“Om de vele producten die Cook&Co in huis heeft te kunnen proeven en ontdekken houden we regelmatig demonstraties en proeverijen. Zo kunnen klanten bijvoorbeeld zien hoe de slowcooker werkt, hoe leuk en lekker het is om zelf bonbons te maken of hoe eenvoudig een pastamachine werktà¢â‚¬. Op de website van de online kookwinkel met 26 winkels is altijd een up to date overzicht te vinden met de proeverijen en demonstraties die op de planning staan.

Thema‘˜s
à¢â‚¬Å“De winkel is verdeeld in vijf thema'sà¢â‚¬ licht Renà© toe. à¢â‚¬Å“Bij TO TASTE vindt de klant onder meer kruidenmengsels, antipasti en chocolade. Bij TO COOK is een breed assortiment pannen, messensets, keukenhulpjes, bakvormen en keukenapparatuur te vinden. Leuke dingen voor op tafel zoals serviezen, bestek, (wijn)glazen, servetten en tafelkleden zijn ingedeeld bij TO DECORATE en TO STORE vertegenwoordigt o.a. luxe afvalverzamelaars, brood- en koektrommels en bewaar- en vershouddozen. Tenslotte hebben we bij TO READ een ruime keuze kookboekenà¢â‚¬.

Kortom, Cook&Co is een winkel voor mannen en vrouwen, jong en oud, met een passie voor koken, lekker eten en gezellig tafelen. Ook kan voor elk gewenst budget een leuk cadeautje of cadeaupakket gevonden worden.

Gerenommeerde merken
Cook&Co is dealer van o.a. de volgende gerenommeerde merken: BK, Blond Amsterdam, Bodum, Brabantia, Circulon, Cole & Mason, Cook Collection, Demeyere, Dolce Gusto, Dualit, Fissler, Global, illy, Jamie Oliver, Joseph Joseph, Kenwood, KitchenAid, Lagostina, Le Creuset, Leonardo, Magimix, Marjolein Bastin, Microplane, Nespresso, OutdoorChef, OXO, PiP Studio, Randwyck, Rà¶ssle, Royal VKB, Sabatier, Simplehuman, Solis, Stà¤dter, Stonewall Kitchen, Tefal, Vacu Vin, vtwonen, Wedgwood, Wesco, Zoku, Zwilling en Zyliss.

Winnaar Global Innovator award
Op 15 oktober 2005 opende de eerste Cook&Co haar deuren in Tilburg. Inmiddels staat de teller al op 26 en is er ook een webshop waar klanten 7 dagen per week, 24 uur per dag kunnen winkelen!
Het feit dat het concept van Cook&Co in ons land inmiddels zeer succesvol is gebleken en de wijze waarop de winkelketen zich profileert waren voor de Nederlandse jury reden om de Global Innovator Award - Netherlands 2010-2011 aan Cook&Co toe te kennen. De Global Innovator Award (GIA) is in 1999 in het leven geroepen door de organisatie van de vakbeurs International Home & Housewares Show in Chicago, en de International Housewares Association. De GIA is een internationale bekroning voor detailhandelsbedrijven die zich op bijzondere wijze onderscheiden in de markt van huishoudelijke artikelen, kook- en keukengerei, glas, porselein, aardewerk, cadeaus en woondecoraties.

Cook&Co Amsterdam
Gelderlandplein 149
1082 LW Amsterdam
Tel. 020-404 30 58

www.cookandco.nl
[email protected]

Openingstijden
Maandag 12.00 18.00 uur
Dinsdag 09.30 18.00 uur
Woensdag 09.30 18.00 uur
Donderdag 09.30 20.00 uur
Vrijdag 09.30 18.00 uur
Zaterdag 09.30 17.00 uur