(Persbericht) Sinds vrijdag 27 mei hebben wij al de allernieuwste DUPLO en LEGO sets op voorraad. Van DUPLO is het thema DUPLO Hulpdiensten uitgebreid met een Ziekenhuis-serie. Hierin onder andere een Dokterspraktijk, een Reddingshelikopter en een prachtig groot Ziekenhuis.
Zowel DUPLO als LEGO komen beiden met leuke sets die gebaseerd zijn op de nieuwe Cars 2 film die in juli in de bioscoop zal verschijnen. De DUPLO Cars sets zijn voor kinderen van 2 tot 5 jaar. De LEGO Cars sets voor kinderen van 5 tot 12 jaar.
De LEGO City lijn is uitgebreid met een prachtige City Haven, een vissersboot en een watersport winkel en LEGO Creator is uitgebreid met een woonhuis met carport en een vuurtoren. Deze laatste is zeer goed te combineren met de LEGO City haven.
Tot slot zijn er nog een paar schitterende LEGO Star Wars sets uitgebracht. Een aantal uit de Star Wars films en een aantal uit de Clone Wars films.
Kortom heel veel nieuws te vinden in onze online speelgoedwinkel. Zoals u van ons gewend bent, een stuk goedkoper als de reguliere speelgoedwinkels.