KWC Disko is een complete serie badkamerkranen van het Zwitserse merk KWC. De kranen zijn volledig gemaakt uit roestvrijstaal en overtuigen door een tijdloos design, waarin eenvoud centraal staat. De heldere, pure vormgeving in mat rvs straalt rust en kracht uit.

KWC Disko biedt een compleet assortiment voor de badkamer. Voor de wastafel is er een keuze uit vijf verschillende eengreepsmengkranen en verschillende designs. Het staande model met heldere lineaire vorm en gebogen uitloop heeft de bediening aan de zijkant en is beschikbaar met vaste of draaibare uitloop, met of zonder verhoogde sokkel of afvoergarnituur. Het staande model met vaste uitloop en bediening aan de bovenkant is beschikbaar in een hoog of laag model, met of zonder afvoergarnituur. Een minimalistische mengkraan voor wandinbouw completeert de keuze voor de wastafel. Daarnaast biedt KWC Disko mengkranen en thermostaten voor bad- en douche, een bidetkraan, handdouche, baduitloop, glijstang, doucheslang, handdoekhouder en wandaansluitbocht. De KWC Disko kranen zijn bekroond met de Design Plus award.

KWC Disko is in design en techniek afgestemd op de eisen van de moderne badkamer, waarin wellness en esthetiek centraal staan.

Het complete assortiment van KWC Disko is direct beschikbaar. Prijsindicatie voor de wastafelmengkranen: vanaf 588,05 Euro (excl. BTW).

www.kwc.com

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Nadere informatie over het bovenstaande wordt u graag verstrekt door de heer Piet Pirovano van Hansa Nederland, telefonisch bereikbaar via 033 - 246 34 63 of door Gerda de Graaf van Presstige Public Relations, 033 245 00 70.

Nijkerk, 4 december 2008

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular