Met KWC ONO highflex biedt het Zwitserse merk KWC een nieuwe kijk op flexibel watergebruik in de moderne, royale keuken. Deze minimalistische keukenmengkraan is voorzien van een vaatdouche met de innovatieve, gepatenteerde ´highflex-slangtechnologie´. Deze zorgt voor een ongeëvenaarde dynamische en flexibele actieradius.

Innovatieve technologie
Highflex biedt de ideale vaatdouche voor de keuken waarin hoge eisen worden gesteld aan functionaliteit en design. De sobere, praktische vormgeving van de vaatdouche past perfect bij het design van de KWC ONO semipro keukenmengkraan. De vaatdouche is met à©à©n hand te bedienen en eenvoudig in de gewenste positie te brengen. Door het indrukken van de vaatdouchehendel schakelt een onderdrukschakelaar de watertoevoer automatisch van mengkraanuitloop over naar de vaatdouche. De bediening biedt een keuze uit twee straalsoorten: op het eerste niveau een praktische zeefstraal, op het tweede niveau een volle drukstraal voor verwijdering van bijzonder hardnekkig vuil.

Zowel de vaatdouche als de zeer vlakke kraanuitloop zijn 360° draaibaar en bieden daarmee een royale actieradius aan de gootsteen. Kenmerkend voor highflex is de esthetische veerslang die na gebruik onmiddellijk weer de oorspronkelijke positie inneemt. Omdat de vorm in ruststand stabiel blijft, is een vaatdouchehouder niet noodzakelijk. Optioneel is wel een magnetische vergrendeling verkrijgbaar.

Keukenmengkraan
De geraffineerde KWC ONO semipro keukenmengkraan heeft een bedieningsmechanisme van zeer sterk en toch verbazend dun, gehard roestvrijstaal, dat in een afgedichte sleuf loopt. Deze innovatieve bewegingsvorm zorgt voor minimale voegen en optimale hygiëne en een zeer exacte bediening. De over 360 graden draaibare, opvallend vlakke uitloop onderstreept het minimalistische design.

Eenvoudige reiniging
De KWC ONO highflex keukenmengkraan is eenvoudig te reinigen en te ontkalken. Het homogene oppervlak van de veerslang is met een microvezeldoek snel schoon te maken. De vlak geïntegreerde Neoperl Cachà© is met een speciale, bijgeleverde sleutel eenvoudig uit te nemen waardoor kalk en vuil in een handomdraai te verwijderen zijn.

KWC ONO highflex is de perfecte oplossing voor de keuken waarin hoge eisen worden gesteld. De hoge uitloop, de krachtige waterstraal en de 360° wendbaarheid maken deze kraan in het bijzonder geschikt voor liefhebbers van een moderne, royale keuken met bijvoorbeeld een eilandopstelling of dubbele gootstenen.

www.kwc.com

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Nadere informatie omtrent het bovenstaande wordt u gaarne verstrekt door Piet Pirovano van Hansa Nederland, telefonisch bereikbaar via 033 246 345 63 of door Gerda de Graaf van Presstige Public Relations die via 033 245 00 70 bereikbaar is.

Nijkerk 30 januari 2009

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular