L´Orà©al kiest intermediair BEAUTYPARTNER uit Rotterdam, tot ´preferred supplier´ voor het POS animatie personeel voor de verkoop en promotie van cosmetica producten van het internationale cosmeticaconcern.

L´ Orà©al was op zoek naar een leverancier met zeer concurrerende prijzen, hoge kwaliteitsnormen, de middelen en initiatieven, waar het bedrijf in de toekomst op kan bouwen. Na onderzoek kwam BEAUTYPARTNER als beste leverancier naar voren. Partijen hebben een tweejarig contract getekend.

BEAUTYPARTNER levert branche gespecialiseerd personeel zoals visagisten en schoonheidsspecialisten. Deze bemannen onder andere de Bijenkorf cosmeticastands en verzorgen promoties van voor diverse cosmeticabedrijven. Voor de L´Orà©al groep levert BEAUTYPARTNER personeel voor Biotherm, Lancà´me, Helena Rubinstein en vele andere skincare-, make-up- en geurenmerken.

Met de voortzetting als preferred supplier versterkt BEAUTYPARTNER de bestaande samenwerking met L'Orà©al en breidt deze tevens intensief uit.

Noot voor de redactie
Meer informatie kan verkregen worden bij:
BEAUTYPARTNER B.V.
contactpersoon mevrouw W.D. Bakker-Buiter
Eendrachtsweg 36
3012 LC  ROTTERDAM
Tel. 010-2060500
Fax. 010-2060501
[email protected]
www.beautypartner.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular