(Persbericht) Per november 2011 worden de bestellingen van de vernieuwde Lampenier webwinkel (www.lampenier.nl) door Promese afgehandeld. Voorheen was het slechts mogelijk om de bestellingen online te reserveren en in een van de 21 vestigingen van Lampenier op te halen. Met de komst van de vernieuwde webwinkel en de samenwerking met Promese biedt de webwinkel consumenten nu ook te mogelijkheid om de bestellingen thuis te laten bezorgen.

Sinds de start van Lampenier onder de vlag van Euretco eind 2008 gaat het goed met de marktleider in decoratieve verlichting. Een keuze om ook de online activiteiten verder uit te breiden was een logisch vervolg op dit succes.

Promese zal zorg dragen voor een snelle en efficiënte verwerking van de orders en retouren. Zo zullen orders die voor 16.00 uur binnen zijn dezelfde dag verstuurd worden voor uitlevering op de volgende (werk)dag. Verder zullen bestellingen vergezeld worden van een kaartje met persoonlijke tekst.

Zowel Lampenier als Promese zien de toekomst met vertrouwen tegemoet en kijken uit naar een succesvolle, duurzame coà¶peratie.

Over Lampenier
Lampenier is met 21 vestigingen marktleider in Nederland op het gebied van decoratieve verlichting voor consumenten en onderscheidt zich door de collectie te presenteren in vier sfeer-werelden: Eigentijds, Landelijk, Modern en Romantisch. De franchise-formule is onderdeel van de retailservice-organisatie Euretco.

Over Promese
De e-commerce en e-fulfillment diensten van Promese ontzorgen en begeleiden klanten op de weg naar een succesvol(ler) online afzetkanaal. Dagelijks bedient Promese de Europese markt vanuit Breda: een strategische, logistieke locatie dichtbij de Rotterdamse havens en diverse luchthavens. Vanuit dit moderne logistieke centrum bedient Promese 5000 retailers in de Benelux, Duitsland, Frankrijk en daarbuiten en is voor meerdere nationale en internationale webwinkels actief.

Kijk voor meer informatie op http://www.promese.eu/