(Persbericht)

Amsterdam, 10 november 2011

Lancering stijlvolle Parfum vergelijkingssite

Degene die weet wat hij wil, vind via parfum-vergelijk de goedkoopste.

www.Parfum-vergelijk.nl is een nieuwe, reclamevrije niche vergelijkingssite die zijn producten puur vergelijkt op prijs. De initiatiefnemer is Dokter Klik, een internet marketingbureau dat onder andere ook www.espressomachine-vergelijk.nl en www.ledtv-vergelijk.nl heeft opgezet.

Op www.Parfum-vergelijk.nl vind je de meest populaire dames- en herenparfums van diverse online aanbieders op prijs vergeleken. Daarnaast worden er ook bodylotions, douchegels en andere producten uit de parfumlijnen vergeleken.

Dokter Klik heeft de ambitie om van parfum-vergelijk de grootste parfumvergelijkingssite van Nederland te maken en er kan dus vanuit worden gegaan dat er continu parfums en aanbieders aan de verzameling zullen worden toegevoegd.

Via parfum-vergelijk kun je daarnaast op de hoogte blijven van nieuwtjes en weetjes op parfumgebied, want op het blog ´Parfumkrant‘˜ dat aan de site gekoppeld is, zullen wekelijks artikelen met betrekking tot parfum en dergelijke worden toegevoegd. Ook artikelen van gastbloggers zijn welkom. Op deze manier onderscheidt parfum-vergelijk.nl zich van andere grote vergelijkingssites en zal daarbij ook zijn informatieve steentje bijdragen.

à¢â‚¬Å“De stijlvolle lay-out, het gebruiksgemak en het grote aanbod aan parfums maakt dat we verwachten dat www.parfum-vergelijk.nl een succes zal wordenà¢â‚¬, aldus Bastiaan Groot, mede-eigenaar van Dokter Klik.

Dokter Klik BV
Strekkerweg 75 - 1.05
1033 DA Amsterdam
Tel: 0031 20 7162 494
Fax: 0031 20 7162 498
Email: [email protected]
KvK: 34300898