Apeldoorn, 28 juli 2009

REOSS International (www.reoss.com) ziet een stijgende vraag naar Lean voor office omgevingen om de doorlooptijd van à¢â‚¬à…“Order to Cash te verminderen en ook het werkkapitaal te verminderen. Het nieuwe à¢â‚¬à…“Lean Excellence Programma (www.leanexcellence.nl) dat recent is gelanceerd door REOSS speelt in op deze behoefte.

De introductie van Lean in administratieve processen heeft doorgaans een zeer positief effect op het verkorten van de doorlooptijd en als gevolg daarvan een vermindering van het werkkapitaal.

Het werkkapitaal of working capital is simpel gezegd de hoeveelheid geld die een onderneming nodig heeft om de bedrijfsactiviteiten goed te kunnen uitoefenen. Het werkkapitaal zegt iets over uw financiële speelruimte om investeringen te doen zonder extra vermogen aan te trekken.

Managing Director Carl de Ruiter van REOSS Benelux; à¢â‚¬à…“Vanuit onze ervaring in de industrie in Europa de laatste 15 jaar zien wij een golfbeweging van Lean voor Produktie naar Lean voor Office. Ondernemingen zien in dat er nog veel verspilling is in administratieve processen en er daarom nog een groot potentieel aan besparingen is".

Voor meer informatie kijkt u op: www.leanexcellence.nl

of kunt u contact opnemen met Carl de Ruiter, mob: +31 (0)646077643

Website: http://www.leanexcellence.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular