(Persbericht) Son, 4 mei 2011: De aard en manier van werken is de afgelopen jaren aanzienlijk veranderd door technologische en maatschappelijke ontwikkelingen en door de komst van een nieuwe generatie werknemers. Ook de markt om ons heen verandert, uw organisatie zal niet meer ontkomen aan deze ontwikkelingen om uw marktpositie te behouden of te kunnen verstevigen.

Unified communications (UC) is zo‘˜n ontwikkeling waar u eigenlijk niet meer omheen kunt. UC is een geïntegreerd platform van communicatiemiddelen waarmee sneller en efficiënter gecommuniceerd kan worden. Dit om de samenwerking te optimaliseren, de kosten te verlagen en de veiligheid te verhogen. Praktische voorbeelden hiervan zijn; een optimale klantenservice, vergaderen zonder reistijd & reiskosten en overal & altijd (samen) kunnen werken.

Tijdens een Lunch & Learn Sessie bieden wij u middels diverse presentaties inzicht in de begrippen in UC. De rol van UC in Het Nieuwe Werken, het verhogen van de productiviteit van uw werknemers en de integratie van UC in uw bestaande omgeving komen aan bod.
Tenslotte kunt u zelf de toepassingen en mogelijkheden van UC ervaren door de Live Demo waarin we u kennis laten maken met ShoreTel (à¢â‚¬Å“Strong positiveà¢â‚¬ award 2010 - Gartner). ShoreTel is een grote Amerikaanse UC specialist en concurrent van Microsoft Lync, Cisco, Avaya en Mitel.

Wanneer?
Donderdag 19 mei 2011, 10:30u 13:45u.

Waar?
B-Port, Science Park Eindhoven 5049-A, 5692 EB Son

Voor wie?
> Deze Lunch & Learn Session is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over UC en de mogelijkheden voor zijn/haar organisatie.
> En voor iedereen die kennis wil maken met de oplossingen van UC-goeroe à¢â‚¬Å“ShoreTelà¢â‚¬.

Programma 19 mei 2011:
10:30u - 10:45u Ontvangst
10:45u - 11:15u Wat is Unified Communications? - Mogelijkheden
11:30u - 12:00u UC: Praktijk, integratie, ROI
12:00u - 12:45u Lunch
12:45u - 13:45u Live Demo: UC oplossingen van ShoreTel
13:45u Afsluiting - Napraten

Inschrijven?
Wilt u zich inschrijven voor de Lunch & Learn Session UC of heeft u een vraag/opmerking? Stuur dan een e-mail met uw contactgegevens naar B-Port: [email protected].

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular