(Persbericht) Assen, 11 april 2011 - Deze unieke Zoku Quick Pop Maker maakt ijsjes in 7-9 minuten, en dat zonder gebruik van elektriciteit! Maak snel gestreepte ijsjes, yoghurt ijsjes of zelfs, voor de eerste keer nu ook thuis, ijsjes met een heerlijke vulling.

Om snel te kunnen genieten van je eigen, heerlijke ijsjes hoef je alleen de compacte basis in de vriezer te plaatsen. De kit omvat zes duurzame, herbruikbare ijslolly stokjes (sticks) met een unieke structuur die zorgt dat de ijsjes er niet vanaf glijden. De speciaal ontworpen ´dripguards‘˜ (druppelvangers) zorgen er voor dat het ijsjes netjes worden opgegeten. Handig voor de kinderen. De speciale Super Tool helpt om de ijsjes snel uit de mallen te halen. De unit kan tot en met 9 heerlijke ijsjes achter elkaar maken, alvorens je de basis opnieuw moet invriezen. De Zoku Quick Pop Maker wordt geleverd inclusief 1 Quick Pop Maker, 6 sticks, 6 druppelvangers en 1 Super Tool.

Met de Zoku Quick Pop Tools heb je hulpmiddelen om unieke ijsjes te maken. Giet het sap netjes met de bekers, maak er verschillende lagen van, voeg plakjes fruit en leuke vormpjes toe met gestencilde vormen of maak ijsjes met coole hoeken. Met de pipet ben je in staat om zelf ijsjes te maken met een heerlijke vulling. Maak de lekkerste recepten, de enige beperking is je fantasie!

Toch niet direct dat heerlijke ijsje opeten? Dan is er de handige Zoku Quick Pop Storage. Een opbergbox waar je 6 ijsjes in kunt bewaren. Luchtdicht, dus je ijsjes blijven lekker vers.

En wat misschien nog wel het mooiste is; je hebt zelf controle over de ingrediënten van je ijsjes. Gebruik vers fruit of sap, minder suiker en er zijn geen conserveringsmiddelen of chemicaliën toegevoegd aan uw traktaties!

De Zoku Quick Pop Maker is leverbaar vanaf de tweede helft van april 2011 en is nu al te bestellen bij de Zoku Quick Pop Shop, http://www.zoku-shop.nl
En bedenk jij het meest originele en lekkerste recept? Doe dan mee aan de wedstrijd en maak kans om je aankoopbedrag terug te winnen.

Voor beeldmateriaal http://www.flickr.com/photos/chomdorn/4603960260/in/set-72157624805520318/

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular