(Persbericht) Magentowebshop.nu lanceert Spaanstalige webshop.

Chicpremama.es is een Spaanse Magento webshop gespecialiseerd in chique en moderne positiekleding volgens de laatste modetrends. Het doel van Chic Premamà¡ is duidelijk: de Spaanse markt veroveren.

Het project:

Chicpremama.es is een Spaanse Magento webshop gespecialiseerd in chique en moderne positiekleding. Het assortiment bestaat uit allerlei soorten boven en ondermode voor de zwangere vrouw. In deze webshop vind je geen standaard positiekleding maar uitsluitend mode volgens de laatste trends. Het doel van Chic Premamà¡ is duidelijk: de Spaanse markt veroveren met een professionele webshop die aansluit op de behoefte van de zwangere vrouw.

Doelgroep:

Chic Premamà¡ richt zich op het hogere segment positiekleding. De uitstekende klantenservice, heldere voorwaarden en een onderscheidend assortiment zijn de duidelijke USP‘˜s waarmee het verschil wordt gemaakt. Door deze zaken te combineren wil Chic Premamà¡ de modebewuste zwangere vrouw aan zich binden en uitgroeien tot een toonaangevende webshop in Spanje.

Design:

Zoals de naam van de webshop al doet vermoeden ligt de nadruk van het design op de chique uitstraling en het benadrukken van de USP‘˜s. Om de juiste look & feel maximaal tot zijn recht te laten komen is er bewust gekozen voor meerdere foto-impressies op de homepage. Mede hierdoor wordt er op een doordachte manier gewerkt aan de branding van Chic Premamà¡.

Zoekmachine optimalisatie en usability:

Deze nieuwe Magento webshop is volledig opgebouwd volgens de laatste SEO richtlijnen. Dit houdt in dat er rekening is gehouden met de positionering van de content, het juiste gebruik van H1 tags etc. Naast deze technische aspecten is er goed nagedacht over de navigatiemogelijkheden. Klanten hebben verschillende navigatiemogelijkheden waardoor ze het juiste product eenvoudig kunnen vinden. Daarnaast komen op alle relevante pagina‘˜s de USP‘˜s naar voren wat zorgt voor vertrouwen, dit leidt vervolgens tot verhoogde conversies.

Bent u opzoek naar een E-commerce partner met verstand van zaken? Bel ons op: 024-7009771