(Persbericht) WOERDEN Bij de eerste aanblik wordt je bijna overweldigd door de vrolijke en volle kleurenpracht van de schilderijen van Marieke Hulsegge. De energie spat van het doek af!

Marieke Hulsegge (1977, AKI Enschede, thans woonachtig in Huis ter Heide) schildert voornamelijk vrouwen, meestal portretten. Elegante verschijningen met grote ogen die je onbevangen aankijken. Soms met een wat lome, dromerige blik. Soms met een melancholieke blik ´want iedereen heeft een donkere kant, ik ook‘˜. In haar werk zie je die diepgang op een subtiele manier terug.

Dit is de eerste solo expositie van Marieke. De tijd is rijp, na 10 jaar. Het is een volgende stap op weg naar een groter publiek voor haar energieke werk. Recent exposeerde ze samen met manlief, TV-presentator Eddy Zoëy. Nu staat ze alleen in de spotlights.

De officiële opening van de expositie is zaterdag 25 juni 2011 om 15.30 uur. De Woerdense DJ en producer Martin Damen, een goede vriend van de kunstenares, mixt voor deze feestelijke gelegenheid de perfecte muziek.

De schilderijen van Marieke Hulsegge worden geëxposeerd tot en met 28 augustus 2011. Kijk voor meer informatie over de kunstenaar en het actuele aanbod van activiteiten in de galerie op www.galerievanslagmaat.nl De galerie is gevestigd aan Leidsestraatweg 36 in Woerden en is open op vrijdag van 10 tot 18 uur, zaterdag van 10 tot 17 uur en op afspraak via tel. 06 487 29 544.

Voor de redactie:
Informatie over dit persbericht of foto's van kunstwerken, kunstenaar of galerie kunt u verkrijgen bij Mariëtte van Slagmaat tel. 06 487 29 544.