Matrassen op maat

In de Neerwoldsestraat in Steenwijk is Matras Factory voor consumenten geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag. Hier kunnen matrassen à©n ombouw van bedden besteld en op maat in de fabriek in Heerenveen worden gemaakt.

Matras Factory onderscheidt zich hierdoor. à¢â‚¬Å“Er is een tussenschakel minder en dat merkt de klant in de prijs à©n in de levertijd, die slechts een week bedraagt. En er is het voordeel: iedereen kan krijgen wat ze wensen. Dat geldt voor matrassen voor thuis, maar ook voor caravan matrassen, bootmatrassen en campermatrassen, ´ licht Matras Factory toe.

Het bedrijf is al zes jaar in Steenwijk gevestigd, maar het moederbedrijf van Matras Factory is gevestigd in Heerenveen. Maar toen daar een aantal jaar geleden ruimtegebrek ontstond, is de vestiging in Steenwijk geopend om zakelijke klanten te ontvangen. Intussen zijn de fabriek en de showroom in Heerenveen uitgebreid en is de winkel in Steenwijk sinds kort bestemd voor de consumenten, die ook in Heerenveen terecht kunnen om de matrassen uit te proberen.

Wie een nieuwe matras wil, moet die zeker proberen, zo is het advies. à¢â‚¬Å“Mensen vergeten vaak dat het gaat om een primaire levensbehoefte en het belang van een goed matras wordt vaak onderbelicht. Veel mensen denken aan een nieuwe matras als ze lichamelijke klachten krijgen of als ze gaan verhuizen, maar een matras is al gauw eerder aan vervanging toe.à¢â‚¬

Een matras op maat is een specialiteit van het bedrijf uit Heerenveen. à¢â‚¬Å“De klant bestelt dus rechtstreeks. In Heerenveen hebben we alle grondstoffen op voorraad, zodat je eigen matras een week later klaar staat.à¢â‚¬

matrassen

U bent van harte welkom in de Showrooms van Matras Factory. Steenwijk is geopend op donderdag van 10.00 tot 21.00 uur, vrijdags van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 17.00 uur.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular