(Persbericht) TestGroup Consulting is meer dan de psychologische testen die het uitgeeft. Naast de testen biedt het ook trainingen aan, zie ook http://testgroup.eu/Training/1/Korte_Kwalificatietraining.html. In deze training maakt u kennis met The Bridge Personality en The Bridge Ability Suite. Deelnemers leren om deze testen af te nemen, resultaten te interpreteren en deze correct terug te koppelen. Zo zijn de deelnemers beter in staat om voorspellingen te maken over gedrag in werkgerelateerde situaties. De training is gericht op het selecteren en ontwikkelen van personeel met behulp van de Bridge Personality en de Bridge Ability Suite.

De e assessments die bij de trainingen horen bestaan uit de Bridge Personality (een persoonlijkheidstest gebaseerd op de Big Five en Jung Types) en de Bridge Ability Suite (een capaciteitentest voor het meten van intelligentie op de gebieden verbaal, numeriek en abstract).

Voor meer informatie kunt u mailen naar [email protected] .

Over TestGroup Consulting

TestGroup Consulting is een uitgever van online assessment instrumenten en psychologische testen. De organisatie heeft zich gespecialiseerd in het toepassen van de laatste online technieken en wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van online assesments. TestGroup Consulting is een organisatie met een vernieuwende blik op de toepassing van psychometrie en assessmenttechnieken binnen HRM. Het biedt professionele ondersteuning bij het ontwikkelen en selecteren van mensen in organisaties. De hoogwaardige Bridge assessment instrumenten zijn het fundament van de diensten van TestGroup Consulting. Algemene informatie over TestGroup vindt u hier: www.testgroup.eu