(Persbericht) Persbericht
Londen, 22 Augustus 2011

TopKortingsCodes.nl is een kortingscodewebsite en is live sinds 4 augustus 2011. TopkortingsCodes.nl wil haar bezoekers helpen zoveel mogelijk geld te besparen op hun online aankopen. De website is gevuld met kortingscodes, actiecodes, deals en aanbiedingen van meer dan 1000 Nederlandse winkels in verschillende categorieën, zoals mode, reizen, audio & tv, wooninrichting en meer. Met de kortingscodes en deals die op TopKortingsCodes.nl te vinden zijn, kunnen bezoekers vele euro‘˜s besparen op hun aankopen, waardoor ze meer uit hun budget kunnen halen en nooit meer een cent teveel betalen.

TopKortingsCodes.nl is onderdeel van MarkcoMedia welke ook de Britse kortingscodesite MyVoucherCodes.co.uk beheert. In Groot Brittanië heeft MyVoucherCodes er voor gezorgd dat de Britten al € 58 miljoen hebben bespaard op hun aankopen. Met de Nederlandse variant, TopKortingsCodes.nl kunnen ook Nederlanders nu flink besparen op hun online aankopen.
De eigenaar van MyVoucherCodes en TopKortingsCodes, Mark Peason zegt hierover het volgende:

à¢â‚¬Å“We zijn enorm verheugd dat we nu toetreden tot de Nederlandse markt. Ons doel is een Nederlands netwerk van koopjesjagers te creëren en ons hier voor de lange termijn te vestigen. Dat we de Britten hebben geholpen al € 58 miljoen te besparen, geeft me het vertrouwen dat we dit ook voor de Nederlandse online shopper kunnen doen in deze zware economische tijden.à¢â‚¬

TopKortingsCodes.nl is 24 uur per dag, 7 dagen per week toegankelijk vanaf iedere computer of mobiele telefoon met toegang tot het internet over de hele wereld. De website wordt dagelijks geà¼pdate met nieuwe kortingscodes, actiecodes, deals en aanbiedingen, zodat bezoekers op ieder gewenst moment van de dag geld kunnen besparen op hun online aankopen.

EINDE

Noot van de redactie

à¢â‚¬¢ www.topkortingscodes.nl is gelanceerd op 4 augustus 2011.
à¢â‚¬¢ De website heeft momenteel meer dan 1000 winkels op haar site
à¢â‚¬¢ Het aantal bezoekers op de site groeit dagelijks
à¢â‚¬¢ Honderden kortingscodes, deals & aanbiedingen zijn te vinden
op TopKortingsCodes.nl
à¢â‚¬¢ Contactgegevens:
E-mail: [email protected]
Telefoon: 0044 (0)20 8263 2434