(Persbericht) Hoofddorp, 20 oktober 2011 Micro Focus, marktleider op het gebied van modernisering, testen en management van enterprise applicaties, lanceert Silk voor SAP. Dit pakket van geïntegreerde modules biedt application lifecycle support voor SAP-applicaties en voldoet tevens aan de bekende branche-vereisten voor het testen in een hetrogene omgeving. Door kwaliteitsfuncties tijdens de gehele levenscyclus van SAP-toepassingen in te zetten, optimaliseert Silk de beschikbaarheid, nauwkeurigheid, prestaties en schaalbaarheid van deze toepassingen.

Silk helpt bij het testen en implementeren van SAP-oplossingen. Door middel van een sterk geautomatiseerd proces worden alle aspecten, van wijzigingen in de blueprint en testen tot incident beheer afgedekt. Daarbij worden de processen inzichtelijk gemaakt met rapporten en dashboards. De modules zijn:

à¢â‚¬¢ SilkCentral Test Manager voor beheer van het testproces gedurende de gehele levenscyclus van een SAP-deployment
à¢â‚¬¢ SilkPerformer 2010 voor het testen van de belasting en prestaties van SAP-oplossingen (door SAP-gecertificeerde integratie met eCATT)
à¢â‚¬¢ SilkTest voor het functioneel testen van SAP NetWeaver, SAP NetWeaver Portal en SAP GUI
à¢â‚¬¢ Silk Integration Hub voor gebruik met SAP Solution Manager

Archie Roboostoff, Borland Solutions Portfolio Director bij Micro Focus, stelt: à¢â‚¬Å“Bedrijven kunnen hun dagelijkse bedrijfsvoering verbeteren en de winst verhogen met een proactieve houding ten opzichte van LQM-initiatieven (Lifecycle Quality Management). Dit omvat de integratie van medewerkers, processen en technologieën gedurende de hele levenscyclus van de software. Op die manier kunnen bedrijven de kosten terugdringen en hun SAP-investeringen ten volste benutten.à¢â‚¬

Roboostoff vervolgt: à¢â‚¬Å“Onze Silk voor SAP-oplossing biedt keuze, flexibiliteit en snelheid aan ondernemingen die SAP-oplossingen gebruiken. Dankzij de integratie met SAP Solution Manager, de integratie met eCATT en met het SAP NetWeaver technology platform, kunnen kwaliteitstesten volledig automatisch worden uitgevoerd tijdens de hele SAP-lifecycle. Bovendien kunnen bedrijven de tijd van ontwikkeling tot productie terugdringen voor een optimale ROI. Silk helpt om SAP-projecten op schema, binnen het gestelde budget en met de beoogde toegevoegde waarde voor de business te leveren. CEO's willen tenslotte aantoonbare resultaten zien voor elke investering in technologie.à¢â‚¬

Ga voor meer informatie over Silk naar: http://www.microfocus.com/products/silk/index.aspx.