Flexpar Office Partners, de Nederlandse distribiteur van Olivetti multifunctional copiers en printers heeft het Leidse reparatie bedrijf Microfix gekozen als haar servicepartner in Nederland. Met deze keuze is gekozen voor een service partner met jarenlange ervaring in reparatie en onderhoud van verschillende soorten afdruk apparatuur.

De multifuntional copiers en printers van Olivetti worden sinds kort exlusief door Flexpar via een dealerkanaal in Nederland verkocht. Met een keuze uit ca 16 monochrome en 6 kleuren modellen wordt er een complete productlijn van MFP‘˜s geboden.
Op bijna alle machines wordt een all-in service overeenkomst verkocht: à©à©n vaste prijs per afdruk welke voorziet in verbruiksmaterialen zoals toner, drums en alle onderhoudskosten.

Henk Vermeulen, directeur van Flexpar over zijn keuze voor Microfix: à¢â‚¬Å“service en onderhoud zijn de belangrijkste aspecten in onze business. We hadden nogal wat eisen en wensen aan de servicepartner. Na lang zoeken, vergelijken, en onderhandelen hebben we besloten om Microfix als servicepartner voor Olivetti producten aan te stellen. Voor ons waren de volgende zaken van noodzakelijk belang: betrouwbaarheid, kennis van de afdrukmarkt, een landelijke dekking, een financieel gezonde organisatie en een uitstekende infrastructuur voor het afhandelen van storingen, tellerstanden etc, etc. Microfix is exact in staat te doen wat wij als distribiteur van de sevicepartner verwachten en gaan daar vaak nog verder in dan wij voor ogen hebbenà¢â‚¬ De MFP‘˜s worden door Microfix volgens wensen van de klant operationeel gemaakt en daarna bij de klant bezorgdà¢â‚¬

Microfix is door Olivetti Benelux getraind en gecertificeerd voor de complete MFP lijn. Naast snelle service verzorgt het reparatiebedrijf ook de installatie en eerste uitleg aan de gebruikers.

Over Microfix
Microfix is een reparatie bedrijf, gespecialiseerd in reparatie en onderhoud van printers, laptops, servers en computers. Het bedrijf bestaat sinds 1991 en heeft een buitendienst voor de gehele Benelux. De hoofdvestiging is gevestigd in Leiden. Aanleveren van reparaties kan bij ca 450 servicpunten door geheel Nederland à©n Belgie. Zie de website voor adressen. Microfix werkt voor bedrijven, particulieren, fabrikanten en computerdealers.
Merken die ondersteund worden zijn o.a. HP, IBM, Dell, Acer, Packard Bell, Sony, Brother, Canon, Kyocera, Lexmark, Lenovo, OKI, Printronix, Samsung, Olivetti, Toshiba Tec, Xerox en Zebra.

Informatie en opvragen van prijslijsten en diagnosegidsen:
www.microfix.nl

Noot voor redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cees Paauw, [email protected] of telefonisch 071-5682504

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular