Naarden, 29 augustus 2012 De definitieve versie van Windows Server 2012 wordt binnenkort gereleaset. PEAK-IT laat samen met Microsoft als eerste haar relaties uitgebreid kennis maken met deze nieuwste Windows Server versie en organiseert daarom een  exclusief Windows Server 2012 launching seminar op 2 oktober aanstaande in Hilversum.

Tijdens dit seminar zal Windows server 2012 gedetailleerd worden behandeld door twee  IT Pro Technology Advisors van Microsoft Nederland.  Zij zullen dieper ingaan op de nieuwe features en mogelijkheden van Windows Server 2012.  Windows Server 2012 biedt bedrijven een schaalbare en dynamische cloud-infrastructuur die verschillende vestigingen veilig aan elkaar koppelt en zorgt dat IT sneller en efficiënter kan reageren op bedrijfsbehoeften. Uiteraard zal PEAK-IT tijdens het seminar ook zijn visie geven over het nieuwe server platform van Microsoft.

à¢â‚¬Å“Wij zijn bijzonder trots dat PEAK-IT als 1e ICT bedrijf zijn relaties dit seminar kan aanbieden over Windows server 2012à¢â‚¬ Aldus Maarten Cobelens,  Algemeen directeur.

Dit seminar over Windows Server 2012 is een logisch vervolg op het succesvolle seminar over Windows 8 in maart 2012 met meer dan 750 IT professionals en IT Managers.

Over PEAK-IT

Met PEAK-IT als business ICT partner kunnen organisaties rekenen op een gezonde en solide partner op het gebied van advies, beheer en support van infrastructuur en applicaties, waarbij de focus ligt op continuïteit en service+. Afhankelijk van de mate van regie die de opdrachtgever wenst, kunnen bedrijven kiezen voor deta+, co-sourcing en outsourcing. PEAK-IT is ook de partner voor de uitvoering van innovatieve ICT-projecten. Met deta+ kan de flexibele ICT-behoefte van organisaties met passievolle professionals snel en doeltreffend worden ingevuld. Door middel van co-sourcing kunnen organisaties de bemensing van hun ICT-servicedesk uitbesteden aan PEAK-IT, waarbij zij zelf de regie over de uitvoering houden. Hiermee biedt PEAK-IT een flexibel model waarbij de opdrachtgever altijd beschikt over gekwalificeerde professionals en optimale capaciteit. Via outsourcing kunnen organisaties hun gehele of delen van hun ICT-infrastructuur uitbesteden. Zo kunnen zij zich richten op hun kernactiviteiten, kosten besparen en profiteren van flexibiliteit en kwaliteit. PEAK-IT weet als geen ander aan welke eisen een ICT-professional moet voldoen om zakelijke processen optimaal te ondersteunen en door de inzet van ICT zakelijke meerwaarde te creëren. Daarom biedt PEAK-IT naast een geaccrediteerd HBO lesprogramma ook de HDI certificering op basis van ITIL: dà© standaard voor het optimaliseren van effectieve communicatie van de servicedesk. Bij PEAK-IT werken ruim 400 gedreven medewerkers in heel Nederland. PEAK-IT is Gold Certified Partner van Microsoft en Gold Member van het Deloitte ´Netherlands 50 Best Managed Companies‘˜ programma. Kijk voor meer informatie op www.peak-it.nl. Volg ons op twitter.com/peakit, facebook.com/peakit.nl en linkedin.com/company/peak-it