(Persbericht) De kredietkaart is een onmisbaar betaalmiddel geworden in het dagelijks leven: het is praktisch en veilig om geld op te nemen of betalingen uit te voeren.

Het eenvoudig rechthoekig plastiek kaartje is met de tijd een wijdverspreid betaalmiddel geworden, onmisbaar in het dagelijks leven. Met een betaalkaart kunt u geld opnemen in een bankautomaat, of aankopen en diensten regelen, hetzij in winkels die met een pinautomaat uitgerust zijn, hetzij online op een e-commerce website. De kaart is vaak geassocieerd met een betaalnetwerk zoals Visa, MasterCard, American Expressà¢â‚¬¦
Visa Europa is marktleider in Europa. Het vergemakkelijkt de betalingen en biedt de klanten, handelaars, banken, enz. meer snelheid, veiligheid en eenvoudigheid. Visa heeft een gevarieerd aanbod betaalkaarten, aangepast aan de behoeftes van de particulieren. De Visa-betaalkaarten geven toegang tot het grootste wereldse netwerk van goedkeuring bij handelaars en van geldopname in bankautomaten. Elke kaart biedt basisbankdiensten aan, bv. geld opnemen of betalingen uitvoeren, en bijstands- en verzekeringsdiensten, die erg nuttig zijn als u reist.
Cofidis België heeft zich geassocieerd met Visa om u de Visa by Cofidis-kaart voor te stellen: een kaart die u al de voordelen van een traditionele Visa-kaart biedt, geldopnames in geldautomaten, betalingen in winkels en online, in België en de ganse wereld. Maar deze kaart is gebonden aan een geldreserve die u toelaat uw aankopen uit te voeren en op eigen tempo terug te betalen. Op die manier kunt u op elk moment uw geldreserve gebruiken, naargelang uw behoeftes, en uw geldreserve groeit geleidelijk weer aan met uw terugbetalingen. Uw kaart geeft u de mogelijkheid snel en gemakkelijk een onvoorziene uitgave, een coup de coeur, een koopjeà¢â‚¬¦ te regelen. Met de Visa by Cofidis-kaart, een veilig en praktisch betaalmiddel, wordt uw kredietkaart de ideale partner van uw zichtrekening! Ontdek de talrijke voordelen op www.cofidis.be, en doe uw aanvraag online.