Jassen

 

Online vind je de grootste collectie mooie jassen. De collectie jassen van 2012 bestaat uit verschillende modellen met diverse kleuren en prints. Heren hebben hierdoor een ruime keuze aan jassen en jacks. Voor elk seizoen zijn er herenjassen in allerlei modellen, kleuren en designs. Jassen, waarbij voor elk ontwerp rekening is gehouden met de herenmode van dit moment. Je vindt er stoere heren jassen, soepele leren herenjassen, stijlvolle jassen in een effen kleur of een herenjack met diverse kleuren en opvallende prints. Je kunt kiezen voor jassen in ondermeer regular en slim fit. Jouw jas kun je hier ook op basis van de functionaliteiten zoeken. Door deze ruime keuze aan herenjassen zit er altijd wel een jack bij dat bij jou past.

none

 

Functie van een heren jas

Jassen hebben afzonderlijke eigenschappen. Elke jas is ontworpen met een bepaald doel. Een jas heeft allereerst een beschermende functie. De bescherming tegen voornamelijk de kou en stevige winden in de koudere seizoenen. Een voorbeeld van een dergelijke herenjas is het functionele softshell outdoor jack. Een jack dat gemaakt is van water- en winddicht luchtdoorlatend bovenmateriaal met een warme fleecevoering en afgewerkt is met een hoge kraag. Een goede winterjas dient een goede bescherming te bieden tegen de elementen en tegelijkertijd te zorgen voor een optimale bewegingsvrijheid tijdens activiteiten buiten de deur. Al bij het ontwerp van de winterjassen wordt rekening gehouden met het feit dat het van waterafstotend en ademend materiaal gemaakt zal worden en voorzien van een thermische voering met gewatteerd polyester. Elke winterjas dient ervoor te zorgen dat de lichaamswarmte goed geïsoleerd blijft. De stijl draagt bij tot een uniek ontwerp.

 

Divers in materiaal

Een jas kan van verschillende materialen worden gemaakt zoals polyester, katoen en nylon. De meeste jassen zijn gevoerd. De stof die gebruikt wordt voor jassen is veelal een extra stevige stof. Een stof die, afhankelijk van het seizoen, beschermt tegen weersinvloeden als regen, sneeuw, wind en kou. Outdoorjacks worden gemaakt van een stof die winddicht, waterdicht en/of waterafstotend is.

Bij het ontwerp van alle jassen wordt rekening met gebruiksgemak: elke jas heeft practische (binnen)zakken voor je spullen. Diverse jassen hebben capuchons die je beschermen tegen regen of kou, die vast of afritsbaar zijn. De capuchons kan je verstellen, evenals de uiteinden van de mouwen.

none

 

Soorten herenjassen

Heren hebben een ruime keuze uit honderden verschillende herenjassen. Voor elke gelegenheid en of moment is er een passende jas te verkrijgen. De meest voorkomende en bekende jassen zijn ski-jacks, fleecejassen, regenjacks, leren Jacks, outdoor jassen, trenchcoats, gewatteerde jassen, parka‘˜s, wollen jassen, windbreakers, sportjacks, workwear jacks en de slam down jacks. Allemaal kwalitatief goede jassen van topmerken.

 

Topmerken

Trendy en stijlvolle herenjassen van bekende topmerken als Tommy Hilfiger, Bugatti, Hugo Boss, G-star, Tailored, Jack&Jones, Pme Legend, State of Art, Stone Cast en Gant.

 

Heren jassen; een onmisbaar onderdeel van elke mannen garderobe!

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular