(Persbericht) LEIDEN-We zoeken allemaal min of meer wel naar wijsheid om richting te geven aan ons leven. Spiritueel leiders zoals Jezus, Mohammed of Boeddha zijn er allang niet meer, maar gelukkig is de website www.levendenatuur.nl springlevend! Vol aardse wijsheden en oppeppers, biologische remedies tegen allerlei kwalen, maar ook een webwinkel vol natuurlijke producten.

De mensen achter de website www.levendenatuur.nl hebben een plekje op internet gecreëerd waar bezoekers harmonie, goede gezondheid tips en natuurproducten kunnen vinden. à¢â‚¬Å“En dat is ook wel nodig in deze verharde maatschappij vandaag de dagà¢â‚¬, aldus LevendeNatuur. à¢â‚¬Å“Wij wilden meer van het leven dan een goedbetaalde baan en een huis om in te wonen. Wat heb je er aan als je leven er goed uitziet voor de buitenwereld, terwijl je van binnen niet gelukkig bent?". Zij zijn vastbesloten om te genieten van het leven, à©cht te leven en te kunnen voelen vanuit het hart.

Helaas sloeg het noodlot toe en werd een van de initiatiefnemers gestoken door een besmette teek, en kreeg daarna de ziekte van Lyme met alle gevolgen van dien. Maar blijf niet bij de pakken neerzitten. Dat is de boodschap die ook op de website duidelijk naar voren komt. Er ontstond een diep verlangen om anderen te helpen om zichzelf terug te vinden en om dromen te realiseren. Vanuit dit oogpunt is de website ontstaan en houdt men deze zoveel mogelijk up to date. Alle inspiratie wordt vooral uit de natuur gehaald. à¢â‚¬Å“De creativiteit van de natuur en de menselijke geest doet men dagelijks steeds opnieuw versteld staan.à¢â‚¬

Tijdens deze zoektocht naar genezing en een gezonder lichaam kwamen zij er achter dat veel mensen een mineralen tekort hebben. Deze tekortkoming kan echter niet via de hedendaagse voeding aangevuld worden. Toch hebben zij hier een oplossing op gevonden: Keltische zeezout. Alle benodigde mineralen voor een gezond lichaam zijn terug te vinden in dit zeezout. Mede dankzij dit zout is men zelfs weer op de been gekomen! Het zout heeft het laagste gehalte aan natriumchloride en is daarmee het zachtste zeezout ter wereld. Bovendien heeft het ook nog eens een bijzonder volle smaak. Keltisch zeezout is niet te vinden in de Nederlandse gezondheid en reform winkels. De mensen van LevenDeNatuur halen het zelf rechtstreeks van de Paludier uit Frankrijk. En zij delen het graag met u. Bezoek de webwinkel op www.levendenatuur.nl/winkel en ontdek de magische werking van Keltisch zeezout.

Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met LevenDeNatuur. email: [email protected]