(Persbericht) Twee Nederlandse bedrijven, actief op het gebied van documentoplossingen, hebben besloten gezamenlijk de Poolse markt op te gaan. Data Space Nederland, gevestigd te Eindhoven en Nearshoring Solutions, gevestigd te Bussum zijn een samenwerking aangegaan welke bedoeld is voor de Poolse markt.
Data Space Nederland is specialist op het gebied van archivering, digitalisering en post scannen. Nearshoring Solutions is een softwarebedrijf met een specialisatie op het gebied van het verrijken van documenten en op het gebied van webcommunicatie

Het doel van de samenwerking is, naast het bedienen van een aantal bestaande internationale klanten, de Poolse zakelijke markt te gaan bedienen met een totaaloplossing op het gebied van documentstromen. Beide organisaties zien een groot potentieel in Polen. Uitvalsbasis voor de activiteiten zal Gdansk zijn, waar Nearshoring Solutions reeds gevestigd is. De oplossingen van beide organisaties betreffen bewezen oplossingen die een hoog kwaliteits- en veiligheidsniveau hebben.

De Poolse economie is een steeds groeiende en er zal meer en meer handel met Polen plaatsvinden. Ook vanuit Nederland. De samenwerking tussen Data Space en Nearshoring is een goed voorbeeld van de mogelijkheden voor het Nederlandse bedrijfsleven in Polen.