(Persbericht) Maak een gratis fotomozaïek van je Facebook of Hyves vrienden!

Ter promotie van de nieuwe online fotomozaïeksoftware van MyMoza maak je nu gratis een vriendenmozaïek. Maak binnen 1 minuut een fotomozaïek van je Facebook- of Hyves-vrienden en mail deze gratis naar jezelf. Probeer het meteen zelf op www.vriendenmozaiek.nl!

Iedereen heeft er weleens verbaasd naar staan kijken: een fotomozaïek die bestaat uit allemaal kleine foto's. Op afstand zie je à©à©n grote foto en als je dichtbij komt de honderden kleine foto's. MyMoza heeft nieuwe online software ontwikkeld, waarmee je online in 3 stappen zelf een fotomozaïek maakt van je eigen foto's. Na het uploaden van de foto's - met een snelheid van 100 foto's per minuut - maak je in 20 seconden een unieke fotomozaïek!

Om bezoekers op een snelle manier kennis te laten maken met het zelf maken van een fotomozaïek, heeft MyMoza een actiepagina gemaakt. Op deze actiepagina maak je met een speciale versie van de fotomozaïeksoftware binnen 1 minuut een fotomozaïek van al je Facebook- of Hyves-vrienden. Het digitale bestand van de vriendenmozaïek mail je gratis naar jezelf, geheel vrijblijvend.

Het voordeel van de speciale software op actiepagina is dat bezoekers die niet direct 300 foto's voor handen hebben om een fotomozaïek te maken, nu toch een fotomozaïek met een met een persoonlijk tintje kunnen maken. Namelijk met de profielfoto‘˜s van al hun vrienden.

Voordelen:
à¢â‚¬¢ gratis fotomozaïek van je Facebook- of Hyves-vrienden;
à¢â‚¬¢ leuk, gemakkelijk en origineel;
à¢â‚¬¢ direct aan de slag;
à¢â‚¬¢ binnen 1 minuut je eigen vriendenmozaïek;
à¢â‚¬¢ geen gegevens invullen naast e-mailadres