(Persbericht) Nieuw rolstoel merk: O4
Comfortabele actief rolstoel

O4, spreek uit O Four, is voor Nederland een nieuw rolstoel merk dat uitgaat van de wensen en behoeften van rolstoelgebruikers. Iedere rolstoel van O4 biedt een lage rolweerstand, een optimale schokabsorptie, een lage zitdruk, hoge instelbaarheid en een perfecte pasvorm. Rolstoelgebruikers ervaren groot rijplezier en hoog zitcomfort. Ook hebben zij veel mogelijkheden om zelf hun O4 rolstoel steeds opnieuw in te stellen. Ze zitten niet meer gevangen in à©à©n houding.

Autostoel
Het bedrijf O4 Wheelchairs dat de O4 rolstoelen ontwikkelt, heeft heel goed geluisterd naar rolstoelgebruikers. O4 vakmensen hebben aan hen gevraagd: "Waar zit je het lekkerst?" Dan was het antwoord negen van de tien keer: "In de auto". Daarom besloot O4 Wheelchairs een rolstoel te maken waar je op lekker dikke, schokdempende, goed omsloten kussens zit en waar je de rugleuning zelf kunt instellen.

'Zweven'
Het rijden in een O4 rolstoel is een echte beleving. De verstelbare tipcontrols zorgen ervoor dat rolstoelgebruikers zo scherp mogelijk kunnen rijden. Je zweeft als het ware van A naar B. O4 Wheelchairs noemt haar rolstoelen dan ook 'Hoppers'. Elke O4 Hopper is een samensmelting van rollen à©n zitten. Want een Hopper biedt ook een ergo-dynamische zitoplossing. Dat betekent dat de rug van een rolstoelgebruiker voortdurend wordt geactiveerd en dynamisch wordt ondersteund. Hierdoor kan er moeiteloos kracht en ook mà©à©r kracht worden ontwikkeld. En met de speciale schokdempende zitting is er een goede drukverdeling en worden klappen en schokken goed opgevangen.

Mooi en modern
O4 Hoppers zijn gemaakt om een echt maatje te worden die niet alleen de mobiliteit vergroot, maar ook meer zelfvertrouwen geeft. Bovendien is deze rolstoel gewoon mooi om te zien. Strakke, moderne lijnen door een fraai gebogen, vast frame. Een sieraad voor het lichaam: de persoon valt op, niet de rolstoel. Overigens, elke Hopper is gemakkelijk te verkleinen voor vervoer.

Blessurevrij
O4 Wheelchairs heeft als belangrijkste doel het maken van 100% gezonde rolstoelen. Het gaat om blessurevrij zitten à©n rollen met een Hopper. Samen met de rolstoel specialist wordt er daarom voor gezorgd dat de primaire afmetingen van de Hopper kloppen. Het resultaat is een unieke zit- en rijbeleving.

Over O4 Wheelchairs
Sinds 2004 ontwikkelt en produceert O4 Wheelchairs vernieuwende, vaste frame rolstoelen. Het geëngageerde bedrijf bedient inmiddels topklinieken in Duitsland en in Zwitserland. O4 Wheelchairs streeft er continu naar rolstoelgebruikers meer mobiliteit en een betere levenskwaliteit te geven. 'Create to move' is het motto. Voor een O4 rolstoel gaat u naar de O4 rolstoelspecialist die kennis heeft van de O4 rolstoelen.

Nederlandse O4 Wheelchair Dealers
Inmiddels zijn er een aantal enthousiaste Nederlandse dealers werkzaam met de O4 rolstoelen. Deze dealers onderscheiden zich doordat zij zijn uitgerust met de O4 vierpuntsweegschaal waarbij de rolstoel optimaal kan worden ingesteld. Deze nieuwe Nederlandse dealers zijn:
Rolstoelservice Nijmegen; www.rolstoelservice.nl
Kersten Revalidatietechniek BV; www.kerstenroermond.nl

_________________________________________________________________
Noot voor de redactie:
Voor meer informatie neemt u contact op met Erwin Havekes, O4 wheelchairs,telefoon: 0315-396900. Kijk ook op www.rolstoel.nl