RSIGuard is ontwikkeld om computergebruikers bewust te maken van het werkgedrag met als doel overbelastingsklachten, waaronder RSI, te voorkomen.

RSIGuard is de meest gebruikte preventie software ter wereld en wordt inmiddels door 2 miljoen mensen intensief gebruikt.

Deze nieuwe release van RSIGuard zal de effectiviteit van het à¢â‚¬à…“Gezonde Werken achter de computer verhogen. Dit doordat er meer inzichten over gezond werken achter de computer verkregen worden.

Individuele gebruikersstatistieken
RSIGuard heeft een nieuw jasje gekregen qua lay-out, maar vooral de nieuwe gebruikersinzichten en de weergave hiervan zijn een enorme verbetering.
Reagerend op de behoeften van onze klanten ziet men nu helder wanneer een gebruiker risicovol werkgedrag vertoond.

Duidelijk ziet men of de gebruiker een laag (groen), gemiddeld (geel) of hoog (rood) risicoprofiel heeft. Doordat we door de jaren heen enorm veel data hebben genereerd van miljoenen gebruikers, kunnen we op basis van deze informatie aangeven hoe risicovol het individuele werkgedrag is. Op deze manier kunnen gerichte adviezen en interventies plaatsvinden om gezond gedrag te managen.

Groepsinzicht
Nieuw is ook dat men nu inzicht kan krijgen in totale groepen medewerkers. Men kan op deze wijze exact op afdeling of locatie niveau de mate zien waarin men gezond werkzaam is met de pc. Ook kunnen met deze groepsinzichten interventies op hun rendement beoordeeld worden. De mate waarin het risicoprofiel verandert, geeft het effect van de interventie(s) aan.

RIHealth gevestigd in Zoetermeer, is distributeur voor de Benelux van het Preventie Management Systeem en RSIGuard. Deze systemen zijn ontwikkeld door Remedy Interactive. RIHealth heeft het Management Systeem en RSIGuard doorontwikkeld naar de Nederlandse en Europese markt, wetgevingen en richtlijnen.

Contact RIHealth
Gert-Jan Kraaijeveld
Aburahout 1c
2719 MX Zoetermeer
T: +31 79 34 78 091
[email protected]

Contact Backshop (Dealer)
Alex Rodi
´s-Gravenlandseweg 248
3125 BK Schiedam
T: +31 10 47 02 611
[email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular