(Persbericht) Recentelijk is de oplossing Stoper beschikbaar gekomen op de Nederlandse markt. Stoper onderscheidt zich in de markt door de manier van urenregistratie, niet achteraf de uren ingeven maar direct bij start en stoppen van een activiteit de meter laten lopen. U kunt met Stoper zeer eenvoudig uw eigen klanten projecten en actiecodes definiëren. Stoper is gratis voor 1 gebruiker maar kan ook zeer eenvoudig worden opgeschaald naar meerdere gebruikers, waarvoor u gemiddeld € 5,00 per maand betaald.

Met meerdere gebruikers biedt de oplossing om rechten aan medewerkers toe te kennen, projectteams te definiëren en ook kunt u eenvoudig een projectbudget aanmaken. Met al deze functionaliteiten verzekerd u zich van een optimaal inzicht in al uw werkzaamheden op diverse niveaus en kunt u vroegtijdig ingrijpen bij dreigende overschrijdingen van uw budget in tijd of in geld.

Stoper geeft u een goed inzicht in de uurbesteding van u en/of uw personeel en geeft weinig extra werk voor de ureninvoer. Met duidelijke cijfermatige en grafische rapportages kunt u alle resultaten snel en eenvoudig inzien.

De geboekte uren kunnen zeer eenvoudig worden geëxporteerd in vele formaten waardoor het koppelbaar is met iedere denkbare facturatie oplossing.

Waarom is Stoper gratis voor een 1 gebruiker, wij geloven in eerst zien dan geloven en om die reden vinden wij dat iedereen een kans moet hebben om zonder investeringen vooraf het product goed te kunnen screenen.

Geïnteresseerd kijk dan snel op www.stoperforall.nl en bestel uw gratis licentie.

Contact: [email protected]