(Persbericht) Nieuwegein, 27 september 2011

Pure & Timeless, inmiddels 4 jaar hà©t online adres voor parels en bruidssieraden, heeft er een prachtige nieuwe webshop bij; www.onlinesjaals.nl.

Het Nieuwegeinse bedrijf, gevestigd aan de Erfstede 2C, heeft nu naast een geweldige parelcollectie (Tahitiparels, Akoyaparels, Zuidzeeparels, Cultivà©parels en Zoetwaterparels) en maatwerkservice nu ook een ruime keuze in modesjaals.

Net als bij Pure & Timeless wordt er door de medewerkers zeer veel aandacht besteed aan de producten, klantgerichtheid, service en de gebruiksvriendelijkheid van de webshop. Francis Hage,mede-eigenaar vertelt;"Zo'n 20 jaar geleden ben ik gestart als ondernemer en wat ik in mijn fysieke winkels van toen belangrijk vond geldt nu nog steeds voor de internet winkels.Juist op het internet raken veel mensen de weg kwijt en zitten met vragen; 'Is de webshop wel betrouwbaar, krijg ik mijn producten wel?, Wat als er iets mis gaat met betalen?"."Door er als vraagbaak te zijn voor je klanten, ze te adviseren en waar mogelijk is extra service te verlenen bouw je vertrouwen op en krijg je tevreden klanten, dat is waar we het voor doen!" De Pure & Timeless website heeft inmiddels de certificaten van 'Safe 2 Shop en Euro Safe shop' behaald, natuurlijk werkt het team keihard om dit ook voor Online sjaals spoedig te realiseren.

Met het aanbod van de sjaals zorgt www.onlinesjaals.nl voor een ruim assortiment trendy modellen, leuke prijzen, snelle verzending en betaalt men altijd maar Euro 0,99 per bestelling aan verzendkosten.Ook ontvangt elke klant een gratis modesjaal bij elke bestelling. En natuurlijk worden net als bij Pure & Timeless alle producten inclusief gratis geschenkverpakking verzonden, direct klaar om kado te geven.

Bij Online sjaals en Pure & Timeless gaat de verkoop enkel via het internet, dit is een bewuste keuze aldus Francis;"Door geen showroom of verkoopruimte te hebben besparen we enorm op de kosten, dit merkt de klant natuurlijk in de prijs, tevens hebben we zelf veel meer tijd om mooie, nieuwe producten in te kopen en beurzen te bezoeken." Natuurlijk zijn er ook uitzonderingen zo kunnen de klanten van Pure & Timeless bij de aankoop van een sieraad vanaf Euro 195,= deze op afspraak afhalen op kantoor. Doordat het product vanuit het magazijn moet worden opgevraagd kan dit niet op dezelfde dag. Ook bedrijven die de sieraden en/of sjaals als relatiegeschenk of kerstkado willen bestellen kunnen deze afhalen op het kantoor aan de Erfstede te Nieuwegein.

Meer informatie; www.pureandtimeless.nl www.onlinesjaals.nl

NOOT voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Pure & Timeless
Online sjaals

Francis Hage
T. 0653349578
E. [email protected]
A. Erfstede 2C, 3431 KH Nieuwegein
www.pureandtimeless.nl
www.onlinesjaals.nl

Over pureandtimeless.nl
Na de overdracht van 2 fysieke winkels in 2007, begon in 2008 de start van online winkel Pure & Timeless. Naast de verkoop van parelsieraden, bruidssieraden en bedelsieraden via de webshop, bestaat er ook de mogelijkheid om parels geheel naar wens te laten knopen, dit gebeurt op een vakkundige wijze met een jaar garantie op het aangekochte product. Inmiddels is de webshop gevuld met honderden producten, waarvan bijna alles uit voorraad leverbaar is. Daarnaast kent u de sieraden van Pure & Timeless ook via Libelle,Vorsten Royale,bol.com,Beau Monde,Pink Ribbon,Groupon,Groupdeal e.a.