(Persbericht) Naarden, 25 oktober 2011 Nobel, strategische ICT-partner voor de mid-market, heeft de overname van de drie vennootschappen van Pink Elephant Nederland definitief afgerond. Hiermee heeft Nobel de vennootschappen Pink Elephant ITMS (IT Managed Services) en SSB-ICT (Services) overgenomen en heeft zij een meerderheidsbelang in Pink Elephant Education (opleiding, training en certificering van o.a. ITIL en PRINCE 2).

Nobel kondigde op 20 september jl. de overname van de drie vennootschappen van Pink Elephant Nederland aan, om daarmee haar positie als kennispartner te verstevigen. Per 1 november zullen de onderdelen ITMS en SSB-ICT volledig zijn geïntegreerd in de Nobel-organisatie, het onderdeel Education blijft als een zelfstandige entiteit bestaan.

De Nobel-organisatie groeit door de overname van deze vennootschappen door naar ruim 365 medewerkers en een omzet van meer dan 70 miljoen op jaarbasis. Zij heeft vestigingen in Naarden, Groningen, Deventer en ‘˜s-Hertogenbosch. Eerder dit jaar sloot Nobel al een joint venture met Document Group Europe. Hiermee vergrootte Nobel het aanbod op het gebied van document gerelateerde ICT-diensten en producten.

------------
Over Nobel
Nobel is een strategische ICT-partner voor de mid-market en biedt via een Cloud platform alle services waarop klanten hun business kunnen ondersteunen. Hierbij staat het ontzorgen van de ondernemer centraal en helpt Nobel de bedrijfsvoering van klanten te optimaliseren en te innoveren, waarmee zij kostenbesparingen en nieuwe business kansen kunnen realiseren. De diensten van Nobel zijn ondergebracht in drie business units: Managed ICT (Cloud Computing, Outsourcing, netwerken, communicatie en beveiliging), Business Solutions (zakelijke dienstverlening, logistiek, business intelligence en SAAS-concepten) en Document Group (documentmanagement en -output). Nobel werkt intensief samen met partners als Microsoft, Exact, HP, Xerox en Cisco. Meer informatie over Nobel vindt u op www.nobel.nl.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
Marcommit PR
Carola Rijnbeek
035-5822730
[email protected]