Hoofddorp, 29 mei 2009.

Norman ASA heeft vandaag aangekondigd dat Network Products Guide, de toonaangevende publicatie over informatietechnologie en -oplossingen, Norman Network Protection heeft aangewezen als winnaar van de Award voor beste producten en services van 2009. Deze gerenommeerde jaarlijkse prijs erkent producten en services die de snel veranderende behoeften en interesses van de eindgebruikers van technologie over de hele wereld vertegenwoordigen. Als onderdeel van het meest invloedrijke wereldwijde Awards-programma binnen de technologiesector zijn de beste producten en services van dit jaar uit de hele wereld verkozen.

Norman Network Protection (NNP) gebruikt toonaangevende technologie voor de detectie en analyse van malware om een realtime, front-end beschermingsoplossing voor het gehele LAN te bieden. NNP levert gecentraliseerde bescherming voor alle eenheden in een netwerk. Dit omvat bescherming tegen alle mogelijke beveiligingsrisico´s, of deze nu in het netwerk aanwezig zijn of van een externe bron afkomstig zijn.

NNP is onafhankelijk van netwerktopologie en transparant voor andere netwerkentiteiten. Verder maakt NNP gebruik van de krachtige Norman SandBox®- en DNA Matching-technologieën om nieuwe malware te detecteren, meerdere protocollen voor bedreigingen te onderzoeken en tijdverlies te verminderen door inkomend en uitgaand verkeer in realtime te scannen. Norman DNA Matching is een nieuwe proactieve technologie en methode voor het identificeren van het virusprofiel van allerlei kwaadaardige programma´s. Het werkt in combinatie met de gepatenteerde SandBox-technologie van Norman.

à¢â‚¬à…“Meer bewustwording van eindgebruikers en voortdurende verbeteringen in technologie leiden tot betere producten en services, aldus Rake Narang, hoofdredacteur van Network Products Guide. Norman Network Protection brengt verbetering door gecentraliseerde bescherming te bieden voor alle eenheden in een netwerk. Dit omvat bescherming tegen alle mogelijke beveiligingsrisico´s, of deze nu in het netwerk aanwezig zijn of van een externe bron afkomstig zijn.

à¢â‚¬à…“Deze Awards gaan ieder jaar naar de beste technologieproducten en we zijn vereerd dat Network Protection de Reader Trust Award van Network Products Guide heeft gekregen. We zijn er trots op dat de lezers van Network Product Guide ons product als het beste in antimalware hebben gekozen, gezien de sterke concurrentie tussen de grootste softwarebeveiligers in de wereld, aldus Arvid Gomez, VP OEM en Technology. à¢â‚¬à…“Norman Network Protection is een nieuwe en innovatieve beveiligingsoplossing die is ontworpen om de klant te beschermen tegen de malwarebedreiging van morgen. We voldoen hiermee aan de behoeften van onze klanten door hen steeds de beste proactieve producten en services tegen malware te bieden. aldus Hans Mooren, Managing Director van Norman Data Defense Systems te Hoofddorp.

Informatie over de Awards van Network Products Guide
Network Products Guide is een mediasponsor van Interop-conferenties in Las Vegas en New York en Technosium Executive Forums, gericht op Chief Information Officers (CIO´s) en Chief Information Security Officers (CISO´s). Network Products Guide is de toonaangevende onderzoeks- en adviespublicatie binnen de technologiesector en de gids speelt een belangrijke rol bij het informeren van beleidsmakers en eindgebruikers over de keuzes die zij kunnen maken in allerlei IT-gebieden. De gids bevat een schat aan informatie en hulpmiddelen, waaronder de beste producten en services, roadmaps, informatie over de sector, de nieuwste technologieën en onafhankelijke productevaluaties die helpen bij het maken van de belangrijkste technologiebeslissingen voor zowel zakelijke als privà©doeleinden. In de gids worden zorgvuldige onderzoeksmethoden gebruikt die door experts in de sector zijn ontwikkeld en verbeterd. Ga voor meer informatie naar www.networkproductsguide.com.

Voor meer informatie, contact:

Arvid Gomez, Vice President OEM and Technology, +47 415 39 790, [email protected]
Michael Theuerzeit, Product Marketing Manager, +31 (0)23 78 90 232, [email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular