PERSBERICHT

Nu ook nieuwe ´State of The Art´ faciliteiten voor meetings & events bij Park Hotel

Grootste boutiquehotel van Amsterdam volledig gerenoveerd

Amsterdam, 27 november 2008 - Amsterdam heeft er een nieuwe onNederlandse meetings & events lokatie bij. Nadat allereerst alle hotelkamers en publieke ruimtes van het Park Hotel grondig gerenoveerd werden en het cosmopolitische MOMO (restauarant, bar & lounge) de deuren opende, introduceert Park Hotel nu ´world class´ meeting en event rooms.

Interieurarchitect Patrick Diederiks ontwierp innovatieve meeting & events rooms met internationale allure. De allernieuwste technieken op gebied van licht en geluid en het gebruik van high-end audiovisuele apparatuur maken het Park Hotel de nieuwe ontmoetingsplaats voor business, fashion en lifestyle events.

De ruimtes kregen allen de naam van een wereldstad. De grootste eventroom genaamd New York is voorzien van Ambient Lighting waardoor elke gewenste sfeer gecreëerd kan worden voor zowel zakelijke als feestelijke evenementen

De boardroom met de naam Rome wordt voor elke raad, directie of bestuur een zeer gewilde ontmoetingsplek. Deze ruimte met een vaste setting voor 12 personen is voorzien van een flatscreen voor videoconferencing en zodanig uitgerust dat men hier in ontspannen sfeer belangrijke bedrijfsbeslissingen kan nemen.

Park Hotel kan bijeenkomsten onderbrengen tot maximaal 420 gasten in 9 multifunctionele meeting & event rooms. Alle 9 multifunctionele ruimtes beschikken o.a. over een geïntegreerde beamer in het plafond met projectiescherm, zijn aangesloten op het geluidssysteem en hebben DVD, Video, IPod aansluiting, lichtsysteem (diverse opties mbt het licht) en telefoon. Overal in het hotel kan men gebruik maken van draadloos internet.

De Businesslounge vlakbij de zalen beschikt over 2 computers waar eventorganisers en gasten plaats kunnen nemen tijdens bijeenkomsten, evenementen en pauzes.

Over het Park Hotel Amsterdam:

Park Hotel is het grootste boetiekhotel in het centrum van Amsterdam dat in een intieme sfeer subtiele elegantie en een ongekende service biedt. Het hotel is verdeeld over meerdere historische panden en telt 189 kamers, waaronder prachtige suites, volledig uitgeruste vergaderruimtes & Event Rooms, de Living Room en MOMO Restaurant, Bar & Lounge. De combinatie van lokatie, weldoordacht design, gedistingeerde luxe en geavanceerde faciliteiten maakt het Park Hotel Amsterdam tot het beste adres voor ingewijde reizigers en zakenmensen. www.parkhotel.nl

www.momo-amsterdam.com

(Niet voor publicatie)

Voor meer informatie over dit bericht:

HarverPro Creatieve Communicatie & PR

Harriet Verhoeven

0348-560731

[email protected]

Park Hotel

Onno Muller

020 710 7212

[email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular