(Persbericht)

Begin november verscheen de eerste editie van nhzaken, hà©t nieuwe magazine voor ondernemend Noord-Holland. De totstandkoming van dit magazine met bijbehorende website is het resultaat van een samenwerking van vier toonaangevende partijen in ondernemend Noord-Holland: Elma Multimedia, Rodi Media, Media Support Alkmaar en de Kamer van Koophandel.

Inspirerend en informatief
nhzaken vormt een inspirerende en waardevolle informatiebron voor ondernemend Noord-Holland. Het magazine bevat actuele nieuwsfeiten, scherpe columns, achtergronden en tips voor ondernemers. Bovendien bevat nhzaken een netwerkkalender en algemene informatie van de Kamer van Koophandel over starters en faillissementen.

nhzaken.nl
Naast het magazine is er ook een nhzaken-website gelanceerd: www.nhzaken.nl. Deze website vormt een waardevolle toevoeging op het magazine. Op www.nhzaken.nl vinden bezoekers de digitale versie van het magazine, het meest actuele nieuws uit de regio en kunnen zij zich direct inschrijven voor interessante netwerkevenementen in de buurt. Daarnaast vindt men hier alle informatie over de advertentiemogelijkheden.

Aantrekkelijk podium voor adverteerders
nhzaken vormt het ideale podium voor organisaties die letterlijk en figuurlijk meer willen bereiken in ondernemend Noord-Holland. Het magazine wordt per post namelijk op naam naar maar liefst 30.000 ondernemers in Noord-Holland verzonden. De uitgebreide advertentiemogelijkheden zorgen ervoor dat deze enorme groep ontvangers voordelig en effectief kan worden bereikt. De tweede editie van nhzaken zal in de week van 19 december verschijnen.

Meer informatie?
Wilt u meer informatie over het magazine, de website of de advertentiemogelijkheden? Neem dan contact met onze medewerkers Ingmar Kuper of Silvà©r Snoek op via 0226 - 33 16 00 of [email protected]

>> Bekijk de eerste editie van nhzaken!