(Persbericht) Sinds 1985 helpt Cofidis België de particulieren bij het zoeken naar aangepaste financieringsoplossingen. Bij Cofidis zijn de waarden van nabijheid en eenvoud uiterst belangrijk, en dankzij deze zijn ze specialist geworden in online consumentenkrediet. Op de website www.cofidis.be ontdekt u alle Cofidis financieringsmogelijkheden, lening op afbetaling, geldreserve, krediethergroepering, betaalkaarten of Partner Card, kunt u online simuleren en daarna in alle eenvoud een krediet aanvragen.

Wenst u een geldreserve om uw projecten of begeerten te financieren, zonder uw maandelijks budget uit evenwicht te brengen? Ga dan voor Direct Cash, een geldreserve die voor u bij Cofidis België beschikbaar is. U kiest het bedrag, en u gebruikt wat u wilt wanneer u wilt. Met de geldreserve Direct Cash kunt u tussen 500 en 10000 euro lenen, en deze som mag u dan gebruiken voor uw behoeftes, onvoorziene uitgaven, projecten of een of ander coup de coeur, zonder gebruiksvoorwaarden. Bovendien is deze financieringsformule snel en discreet, want Cofidis overschrijft de gewenste som op uw gewone rekening in 48 uur : zo hoeft u niet van bank te veranderen. U betaalt interesten enkel op de gebruikte bedragen. Met uw terugbetalingen groeit uw geldreserve geleidelijk aan, en het bedrag van uw reserve mag gewijzigd worden indien u geld nodig heeft. Op www.cofidis.be kunt u een simulatie aangaan, het bedrag van uw aflossingen nakijken, en een formulier invullen om met enkele kliks een krediet aan te vragen. Uw aanvraag wordt direct doorgegeven en u krijgt een snel principe-antwoord. Op de site kunt u ook uw rekening nakijken in de beveiligde à¢â‚¬Å“klantenzoneà¢â‚¬. En tenslotte biedt Cofidis België u verzekeringsoplossingen aan die u geruststellen met de terugbetaling van uw krediet.

De geldreserve Direct Cash is een snelle, simpele en discrete oplossing om onvoorziene uitgaven te financieren zonder uw budget uit evenwicht te brengen. Op de website www.cofidis.be kunt u de kenmerken van deze financiering bestuderen, een lening simuleren en online een krediet aanvragen. U kunt ook een verzekering aanvragen, in geval van overwachte moeilijkheden.