(Persbericht) Madrid, 28 November 2011

De Sint is nu al een paar weken in het land en dat staat altijd weer garant voor hyperactieve kindertjes, een overload aan pepernoten en schoenkadootjes. Hoewel we al weer aan de aanwezigheid van de Sint in het land gewend zijn, klopt ons hart toch vol verwachting naarmate de avond nadert waarom het allemaal draait; Pakjesavond!

Pakjesavond is ieder jaar weer een hoogtepunt in het leven van ieder kind en die avond willen de à©chte Sinterklaas, maar zeker ook al zijn hulpsinterklazen graag extra speciaal maken. De economische situatie waarin ons land en de rest van Europa al een aantal jaren verkeert maakt het echter niet echt gemakkelijk om de Sinterklaasperiode onbezorgd en onvergetelijk te maken, want hoewel de à©chte Sinterklaas een potje met goud onder zijn bed heeft staan, zijn hulpsinterklazen hebben het de laatste jaren een stuk minder breed.

TopKortingsCodes.nl is daarom voor alle hulpsinterklazen een uitstekende plek om de jacht op leuke en voordelige sinterklaaskadootjes te beginnen. Op TopKortingsCodes.nl vind je namelijk alle kortingscodes, actiecodes, aanbiedingen en deals van de leukste winkels in Nederland. Vanaf het moment dat Sinterklaas met zijn stoomboot in Dordrecht aankwam tot het moment dat hij op 6 december weer stilletjes de benen neemt, stromen de kortingscodes binnen en zijn voor alle populaire winkels wel aanbiedingen te vinden. Al deze kortingscodes worden dagelijks door het team van TopKortingsCodes.nl verzameld en zo snel mogelijk op de de site geplaatst zodat de bezoekers volop kunnen profiteren en heel veel geld kunnen besparen op al hun inkopen bij hun favoriete winkels. Dit staat garant voor veel voordeel op alle sinterklaascadeautjes.

De kortingen die gegeven worden, kunnen torenhoge vormen aannemen en dit blijft niet beperkt tot alom bekende speelgoedwinkels als Toys R Us. Hoewel speelgoedwinkels natuurlijk erg populair zijn deze tijd van het jaar, geven ook elektronicazaken zoals BCC kortingscodes uit of stellen zeer interessante aanbiedingen beschikbaar die rechtgeven op kortingen die op kunnen lopen tot wel 70%! Ook de modebranche draagt haar steentje bij, zodat ook mensen die niet op zoek zijn naar sinterklaaskadootjes toch leuke modekoopjes van bijvoorbeeld Zalando op de kop kunnen tikken.

Wat voor soort artikel je ook zoekt deze tijd van het jaar, grote kans dat je het voordeliger aan kunt schaffen door midden van een van de actiecodes, aanbiedingen of deals op TopKortingsCodes.nl, waardoor je veel meer uit je budget kunt halen en meer geld overhoudt voor de rest van de dure decembermaand.

EINDE

Noot voor de redactie

- www.topkortingscodes.nl beschikt momenteel
over meer dan 2800 kortingscodes, deals en aanbiedingen
- De website heeft momenteel meer dan 1200 winkels op haar site
- Het aantal bezoekers aan de site groeit dagelijks
- Contactgegevens:
E-mail: [email protected]
Telefoon: 0044 (0)203 005 3435