(Persbericht) Mark Beijer (45) treedt per 1 september 2011 in dienst bij Opinity als Senior System Engineer. Daarmee wordt de reeds aanwezige competentie op het gebied van ICT Infrastructure Services verder versterkt. Mark heeft zich in zijn langdurige loopbaan ontwikkeld tot meedenkend, meesturend en meewerkend voorman op het gebied van het virtualiseren en migreren van grote, technisch complexe ICT-omgevingen. Tijdens zijn 22-jarige carrià¨re was hij eerder werkzaam bij Nuts Ziektekostenverzekeringen (nu: Delta Lloyd), EDS en HP.

Met de toetreding van Mark profileert Opinity zich nog uitgesprokener als dà© open en professionele kennis- en capaciteitsleverancier op het gebied van ICT Infrastructure Services.

Over Opinity
Opinity B.V., opgericht in 2006, voorziet met ICT-specialisten in de tijdelijke kennis- en capaciteitsbehoefte van grote organisaties in en rondom de vijf grootste Nederlandse steden. Opinity is gespecialiseerd in Open Source (Web) Development en ICT Infrastructure Services. Medewerkers van Opinity beschikken over de meest recente relevante certificeringen.

Opinity B.V.
Ter Steeghe Ring 59
3331 LX ZWIJNDRECHT
Postbus 430
3340 AK HENDRIK-IDO-AMBACHT

T: +31 (0)78-6201940
F: +31 (0)78-6201931
W: www.opinity.nl
E: [email protected]