Nieuwegein, 1 oktober 2008 - Holland Engineering Consultants bv, beter bekend als HEC te Nieuwegein ondergaat per 1 oktober aanstaande een belangrijke verandering in haar bedrijfsactiviteiten.

De door HEC ontwikkelde software P10, alsmede de Micropotol software van EuResearch S.A. uit Frankrijk en de BabsyWin Software van Ingenieursburo Dutz uit Duitsland, waarvoor HEC exclusief distributeur was, worden per 1 oktober aanstaande overgedragen aan Array Industries Holding B.V. te Nieuwerkerk aan de IJssel.

De door HEC ontwikkelde software onder de naam P10 maakt het mogelijk om de spanningen in pijpleidingen te kunnen analyseren. Met de Microprotol en BabsyWin software is het vooral mogelijk om analyses en ontwerpen te maken van drukvaten en warmtewisselaars waarbij de voorgeschreven ontwerpcodes worden nageleefd.

HEC zal haar lopende projecten, het klantenbestand, de licentieovereenkomsten en het eigendomsrecht waarop de P10 software van toepassing is, per 1 oktober aanstaande aan Array Industries overdragen. Voorts neemt Array Industries per gelijke datum de dealerschappen over van Microprotol en BabsyWin.

Holland Engineering Consultants bv is een zeer succesvolle onderneming die al sinds 1982 actief is met de ontwikkeling en verkoop van softwareproducten voor engineering toepassingen, maar eveneens de engineering en consulting uitvoert voor projecten van uiteenlopende diversiteit.

Array Industries B.V. houdt zich bezig met engineering op het gebied van plant design en de vervaardiging van leidingsystemen in de breedste zin van het woord. Array Industries´ specialisme ligt met name op het vakgebied van rookgaskanalen en schoorstenen. De overname van de P10 software van HEC en de dealerschappen van Microprotol en BabsyWin maken het voor Array Industries mogelijk hun positie als specialist te verstevigen en te behouden.

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot Ir. Ed Hulst, directeur; [email protected], www.hecbv.nl>/p>

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular