(Persbericht) Palamountains is een Nieuw-Zeelandse producent van wetenschappelijk geformuleerde vloeibare supplementen voor paarden, honden, katten en vogels, die al jaren hoge ogen gooit bij fokkers en trainers in Nieuw-Zeeland en Amerika. Deze multi-vitaminen en mineralen zijn nu ook in Nederland verkrijgbaar bij Best of Nature Products uit Abcoude en worden inmiddels langzaam ontdekt door bekende namen uit de Nederlandse paardensport.

Palamountains supplementen onderscheiden zich doordat ze wetenschappelijk ontwikkeld en getest zijn in samenwerking met dierenartsen en voedseldeskundigen aan de faculteit diergeneeskunde van Massey University. Uit klinische testen bleek dat ze fysiek volledig opneembaar zijn, in tegenstelling tot pillen en poeders. De effecten van omega 3 en 6, Glucosamine, Chondroitine, Creatine en Biotine op afweersysteem, ingewanden, uithoudingsvermogen, uiterlijk en mobiliteit van dieren zijn bewezen en gedocumenteerd.

Het lijkt wellicht overbodige luxe om dieren supplementen te geven, maar ook voor dieren geldt dat een goede gezondheid valt of staat met de voeding. Vooral dieren die prestaties moeten leveren en er gezond uit moeten zien, hebben extra vitaminen en mineralen nodig. Denk hierbij aan sportpaarden, werk- reddings- en showhonden, showkatten en postduiven. Dieren op leeftijd die kampen met stijfheid en andere ouderdomskwaaltjes, geef je meer kans op een energieke oude dag.

Kiezen voor Palamountains is kiezen voor gezonde, blije en mooie dieren. Ga nu naar de website voor uitgebreide informatie over de Palamountains productlijn, onderzoeksverslagen, filmpjes en acties: www.palamountains.nl
________________________________________
Einde persbericht

Noot voor de redactie:
Dit is een origineel persbericht

Bedrijfsgegevens:
Best of Nature Products
Abcoude

T: +31(0)294 281 341
E: [email protected]
W: www.palamountains.nl