(Persbericht) Amsterdam, 17 november 2011 Payroll Works is op dinsdag 15 november j.l. uitgeroepen tot de winnaar van de FD Gazellen 2011 voor de regio‘˜s Noord- en Zuid-Holland. Met een omzetstijging van 918% tussen 2008 en 2011 bewijst Payroll Works zich als de snelste stijger in de categorie van bedrijven met een jaarlijkse omzet tussen € 100.000 en € 2 mln.

Over FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards is een graadmeter voor financiële groei in het Nederlandse bedrijfsleven, en worden jaarlijks uitgereikt door het Financieel Dagblad in samenwerking met credit ratings bureau Graydon en ABN AMRO. Bedrijven met een omzetgroei van minimaal 20% in drie jaar en een minimale omzet van € 100.000 in het eerste jaar worden voor nominatie geselecteerd uit de database van Graydon. Deze bevat een overzicht van de financiële prestaties van 2 miljoen Nederlandse ondernemingen. Om in aanmerking te komen voor de Awards moeten bedrijven niet alleen aan de omzetvoorwaarden voldoen maar ook financieel gezond zijn, goed betaalgedrag vertonen en een positief netto resultaat noteren.

Omzetgroei van 918%

Haar omzetgroei van 918 % gedurende de periode 2008 2011 heeft Payroll Works de Gouden Gazelle bezorgd, een erkenning van de stabiele en snelle groei die de specialist in payrolling en salarisadministratie de laatste jaren heeft weten te realiseren. Voor de directie, Gertjan van Dam en Julius Kousbroek, alle reden om trots te zijn: à¢â‚¬Å“We zijn trots op onze eerste plaats. Al ons harde werk van de afgelopen 3 jaar vat dit samen. Volgend jaar zijn we er zeker weer bij! We willen graag het FD en de partners bedanken voor de geweldige organisatie.à¢â‚¬ Na de uitreiking van de FD Gazellen Awards voor Noord- en Zuid-Holland volgen nog uitreikingen op 17 november a.s. voor de regio Noord-Brabant, Zeeland en Limburg. Daarna hoort Payroll Works of zij ook in het landelijk klassement de eerste plaats heeft behaald.

Over Payroll Works

Payroll Works is gespecialiseerd aanbieder van payrolling en salarisadministratie. Vanaf de oprichting in 2007 heeft het bedrijf zich in de markt onderscheiden met een sterke focus op heldere communicatie, goede service voor haar klanten en het aanbieden van moderne technische ondersteuning. Mede hierdoor heeft Payroll Works inmiddels meer dan 2.000 payroll-krachten kunnen registreren, en verzorgt het bedrijf ook voor vele kleine, middelgrote en grote organisaties in de regio de salarisadministratie.

Voor meer informatie:

Website Payroll Works - http://www.payrollworks.nl

FD nieuwsartikel over uitreking van 15 november j.l. - http://fd.nl/entrepreneur/fdgazellen/780708-1111/aantal-gazellen-in-noord--en-zuid-holland-gelijk

Zie de FD Gazellen Awards pagina op de Payroll Works website - http://www.payrollworks.nl/fd-gazellen-2011/