Naarden, 5 oktober 2012 PEAK-IT (www.peak-it.nl) is à©à©n van de snelste stijgers in de Computable Top 100 van 2012. Zij is gestegen naar nummer 42 in de nieuwste uitgave van de Computable top 100. Deze lijst wordt elk jaar bepaald en gepresenteerd tijdens het Computable award gala. PEAK-IT behoort met deze stijging tot de top 5 van snelste groeiers en daarmee à©à©n van de krachtigste ICT bedrijven in Nederland.

Naast de groei in de algemene top 100 bewijst PEAK-IT met de 29ste positie op de Top 100 Financieel Krachtigste bedrijven een organisatie te zijn die tegen de crisis in groeit. Ook in de top 100 Imago lijst scoort PEAK-IT meer dan uitstekend.

à¢â‚¬Å“Dit is een bevestiging van onze eerder ingezette strategie, waarbij de klant zelf de mate van regie over alle ICT vraagstukken kan bepalenà¢â‚¬, zegt Maarten Cobelens, Algemeen Directeur PEAK-IT. à¢â‚¬ Wij zijn blij dat de focus op continuïteit en service+ voor onze klanten wordt beloond met deze enorme stijging.à¢â‚¬

De klanten van PEAK-IT kunnen zelf de mate van verantwoordelijkheid kiezen, van volledige regie bij deta+ tot het uit handen geven van de regie bij outsourcing. De diensten van PEAK-IT bestaan uit deta+, co-sourcing, outsourcing, innovatieve projecten, advies en opleidingen.


Over PEAK-IT

Met PEAK-IT als business ICT partner kunnen organisaties rekenen op een gezonde en solide partner op het gebied van advies, beheer en support van infrastructuur en applicaties, waarbij de focus ligt op continuïteit en service+. Afhankelijk van de mate van regie die de opdrachtgever wenst, kunnen bedrijven kiezen voor deta+, co-sourcing en outsourcing. PEAK-IT is ook de partner voor de uitvoering van innovatieve ICT-projecten. Met deta+ kan de flexibele ICT-behoefte van organisaties met passievolle professionals snel en doeltreffend worden ingevuld. Door middel van co-sourcing kunnen organisaties de bemensing van hun ICT-servicedesk uitbesteden aan PEAK-IT, waarbij zij zelf de regie over de uitvoering houden. Hiermee biedt PEAK-IT een flexibel model waarbij de opdrachtgever altijd beschikt over gekwalificeerde professionals en optimale capaciteit. Via outsourcing kunnen organisaties hun gehele of delen van hun ICT-infrastructuur uitbesteden. Zo kunnen zij zich richten op hun kernactiviteiten, kosten besparen en profiteren van flexibiliteit en kwaliteit. PEAK-IT weet als geen ander aan welke eisen een ICT-professional moet voldoen om zakelijke processen optimaal te ondersteunen en door de inzet van ICT zakelijke meerwaarde te creëren. Daarom biedt PEAK-IT naast een geaccrediteerd HBO lesprogramma ook de HDI certificering op basis van ITIL: dà© standaard voor het optimaliseren van effectieve communicatie van de servicedesk. Bij PEAK-IT werken ruim 400 gedreven medewerkers in heel Nederland. PEAK-IT is Gold Certified Partner van Microsoft en Gold Member van het Deloitte ´Netherlands 50 Best Managed Companies‘˜ programma.

Kijk voor meer informatie op www.peak-it.nl. Volg ons op twitter.com/peakitfacebook.com/peakit.nl en linkedin.com/company/peak-it