(Persbericht) Datum: 7-11-2011

Applaus voor de slimme webwinkel met Kerst

Terwijl onze winkelstraten steeds eerder een kerstsfeer hebben door haar warme verlichting en kerstige versieringen zijn er toch relatief veel online winkels die pas laat zich aanpassen op de aankomende feestdagen. Statistieken laten zien dat mensen al snel na de laatste zomerdagen online op zoek gaan naar hun kerstaankopen van dit jaar. Omdat we graag de webwinkels die wel slim inspelen op de vroege kerstvraag willen prijzen is er de verkiezing Beste Kerstshop 2011 op www.beste-kerstshop.nl.

Deze verkiezing is vorig jaar in het leven geroepen door Byte Internet met de bedoeling om de webshops die niets of weinig doen met de feestdagen eens flink wakker te schudden. Na de vele positieve reacties en aanmeldingen is er besloten deze ludieke verkiezing dit jaar te herhalen. Heb je zelf een online shop? Op de Byte blog staat een artikel met praktische tips om je webshop goed voor te bereiden op de komende feestdagen.

Verkiezing Beste Kerstshop
Vorig jaar kreeg de verkiezing aanmeldingen van succesvolle shops zoals bol.com en hema.nl maar ook veel kleinere webshops zoals de winnaar van de Beste Kerstshop 2010 kerstkaartjesdrukkerij.nl hadden zich aangemeld. Er is veel positieve aandacht uitgegaan naar de shops die op tijd hun online winkel aan kerst hadden aangepast. Dit waren mooie voorbeelden voor de shops die veel kansen hadden laten liggen door laat hun shop te à¢â‚¬Å“kerstimizenà¢â‚¬.

De verkiezing van 2011 hanteert dezelfde werkwijze als vorig jaar. Een onafhankelijke jury zal na de aanmeldingen 10 kerstshops nomineren en vanaf dat moment kan het publiek zijn stem uitbrengen op een favoriet. De shop die de meeste stemmen heeft weten te krijgen wordt benoemd tot de Beste Kerstshop 2011 en krijgt als prijs een jaar gratis Magento hosting of een iPad 2.

Zouden jullie wellicht aandacht willen besteden aan onze verkiezing tot Beste Kerstshop 2011?

Aanmelden of stemmen voor de verkiezing Beste Kerstshop 2011 kan op www.berste-kerstshop.nl.

Noot voor de redactie, niet voor publicatie.
Dit is een origineel persbericht.
Afzender van dit bericht is Byte Internet, organisator van de verkiezing. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met:

Jonna Merks of Melanie van Strien
Telefoonnummer: 020-5216226
E-mail: [email protected], [email protected]
Website: www.byte.nl