(Persbericht) De WoonDetective is genomineerd als Website van het Jaar 2011

Amsterdam, 21 september 2011 Dà© huurwoningen en studentenkamer website www.woondetective.nl is genomineerd als Website van het Jaar 2011. Tijdens de verkiezing voor deze belangrijkste en grootste online publieksprijs worden de beste en meest populaire websites van Nederland verkozen.

Over De WoonDetective

De WoonDetective is een uniek woonplatform waar woningzoekenden een dagelijks vernieuwd ruim aanbod huurwoningen en (studenten)kamers kunnen vinden. Elke advertentie is voorzien van minimaal een foto en de volledige advertentieomschrijving kan met of zonder aanmelding worden bekeken.

In maart van dit jaar heeft De WoonDetective met succes een nieuwe website inclusief een geheel nieuw en uniek concept gelanceerd. Naast de bestaande Topadvertenties met dagelijks nieuwe huurwoningen en (studenten)kamers is er nu ook De WoonDetective XL. In dit onderdeel vindt men huurwoningen die geschikt zijn om met meerdere mensen te delen. Hier kan men als groep reageren op het aanbod, maar ook kan men via een speciale community op zoek gaan naar de ideale huisgenoot en kan onderling contact worden gelegd. Het vinden van goede woonruimte in de grote steden is de laatste jaren erg lastig door een sterk toenemende vraag. Met De WoonDetective XL vergroot de woningzoekende zijn kansen aanzienlijk.

De WoonDetective is hierdoor actief in een nichemarkt binnen de woonbranche en denkt mee met woningzoekenden in een tijd van grote woning- en kamerschaarste.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan De WoonDetective Expat, een onderdeel met ruim aanbod voor werknemers uit het buitenland.

De winnaars van de verkiezingen zullen op 10 november 2011 tijdens een feestelijke awardshow in Beurs van Berlage te Amsterdam worden bekendgemaakt.

Stem nu direct op De WoonDetective op www.websitevanhetjaar.nl