(Persbericht) PERSBERICHT

Venray, 13 juli 2011

Portfolio mobiele telefonie Atlantic Telecom nu ook op KPN-netwerk

Atlantic Telecom biedt vanaf heden het volledige mobiele portfolio aan op zowel het KPN- als T-Mobile-netwerk. Met de toevoeging van het KPN-netwerk beschikt Atlantic Telecom over een uniek aanbod. Klanten bepalen zelf op welk netwerk zij mobiele diensten af willen nemen en kunnen gebruik maken van beide netwerken, zonder dat dit ten koste gaat van voordeelregelingen zoals Atlantic One Net en Onderling Bellen.

Atlantic Telecom biedt klanten op papier en op Factuur Online à©à©n heldere, geïntegreerde factuur voor vaste à©n mobiele telefonie. Voordeelregelingen worden op factuurniveau geactiveerd, waardoor de netwerkkeuze van de klant geen invloed heeft. Atlantic Telecom is daarin uniek. De module Onderling Bellen, waarbij klanten het onderlinge mobiele verkeer kunnen afkopen, is daarom ook mogelijk voor klanten met mobiele aansluitingen op beide netwerken. Ook Atlantic One Net, waarbij klanten voor 3 cent per minuut bellen van eigen vaste naar eigen mobiele aansluitingen en vice versa, is ongeacht het achterliggende netwerk of aantal aansluitingen mogelijk.

Intensieve samenwerking met partnerkanaal
Met dit unieke aanbod wil Atlantic Telecom de samenwerking met het partnerkanaal nog verder intensiveren. Partners kunnen eindklanten volledige vrijheid bieden, zonder dat dit ten koste gaat van financiële voordelen. Niet alleen het aanbod naar klanten biedt meer mogelijkheden, ook de ondersteuning naar partners wordt uitgebreid. Zo kunnen partners volledig geautomatiseerd nieuwe aansluitingen aanvragen of bestaande aansluitingen opheffen, verlengen of wijzigen in de vernieuwde Partner Portal. Tevens wordt de ondersteuning op marketinggebied verder geïntensiveerd.

Over Atlantic Telecom
Atlantic Telecom biedt al sinds 1995 telecommunicatiediensten aan de zakelijke markt. Atlantic Telecom heeft er bewust voor gekozen om niet zelf een netwerk aan te leggen, maar gebruik te maken van gerenommeerde netwerken. Door niet de techniek maar de klant centraal te stellen, kan Atlantic Telecom echte service verlenen.