(Persbericht) Den Haag, 30-08-2011, Prestyl Europe lanceert een lijn van ver-infrarood verwarmingspanelen met prints en afbeeldingen. Gebruiksvriendelijke panelen gebaseerd op thin-film technologie, die in elke woon- of commerciële ruimte warmte biedt. Prestyl‘˜s verwarmingspanelen zijn gebaseerd op een zeer efficiënte en betrouwbare Franse thin-film technologie die al bijna 16 jaar wordt gebruikt in vliegtuigen, schepen, treinen, woningen, kantoren en openbare gebouwen.

Prestyl heeft deze verwarmingsfilm met succes verwerkt in uiterst dunne panelen, van zeer hoge kwaliteit. De Prestyl ver-infrarood verwarming technologie verwarmd, net als de zon, niet de lucht maar de warmte wordt opgeslagen en teruggegeven door oppervlakken en meubilair, waarbij een heerlijke direct voelbare warmte wordt ervaren. Ver-infrarode stralingswarmte is geluidloos en veroorzaakt geen convectie of luchtverplaatsing. Deze technologie verminderd of voorkomt ook vochtvorming.

Prestyl‘˜s thin-film verwarming is vrij van onderhoud en is zeer efficiënt. Energiebesparingen kunnen oplopen van 15 tot 50 procent afhankelijk van plaatsing en conditie van een gebouw of ruimte. Prestyl‘˜s ver-infrarood producten zijn milieu vriendelijk; de producten zijn gemaakt van 99% herbruikbare materialen.
De Prestyl Europe thin-film verwarmingspanelen zijn verkrijgbaar in wit, zwart, in iedere denkbare kleur of met vele standaard prints en afbeeldingen.

Meer informatie: www.prestyleurope.com