(Persbericht)

2011-02-04
Printle start met de verkoop van
originele cartridges en toners!
Het Printle team is tros op het feit dat vanaf dit moment ook originele cartridges en toners worden
verkocht. Met deze uitbreiding van ons assortiment kunnen wij onze klanten alle mogelijke opties aanbieden; ecologische cartridges en toners; originele producten en compatible inkt cartridges en laser toners!
CO2 compensatie
De impact van een originele inkt cartridge of laser toner op het milieu is groter vergeleken met een ecologisch geproduceede cartridge of toner. Dit is vanwege het feit dat een ecologische inkt cartridge of laser toner is geproduceerd met gerecyclede materialen. Om een voorbeeld te geven; de plastic hulst van een originele cartridge of toner is gemaakt om maar een keer te gebruiken. Ecologische cartridges of toners zijn gemaakt met een hergebruikte plastic huls. Om de negatieve impact van originele cartrdiges en toners te compenseren, planten wij een boom voor iedere order die bij ons wordt gemaakt.
Cartridge and toner merken
Vrijwel ieder merk kan op Printle.com worden bested. Wij verkopen populaire merken zoals; HP, Xerox, Lexmark, Brother, Epson, Dell, Packard Bell en Samsung. Maar natuurlijk verkopen wij ook minder bekende merken zoals DBP, Infotec and Syntrex.
Meteen een boom planten?
De meest gemakkelijke manier om een boom te planten is door Printle te volgen op Twitter. Volg @printle en wij planten een boom (per 10 volgers)!