(Persbericht) Prodim presenteert op de Bouwbeurs - Utrecht:
Proliner® Deuren en Ramen Software

Stand D114, Hal 4

Helmond, 09-12-2010

Prodim International BV staat al meer dan 10 jaar aan de top met haar revolutionaire 2D en 3D draagbare meetoplossingen. De Proliner® is de snelste en eenvoudigste manier om ter plekke nauwkeurige maten te verkrijgen en tevens bestaande vormen en objecten te digitaliseren.

De Proliner® is vanaf het begin zeer succesvol in de deuren- en ramenindustrie en heeft zich inmiddels volop bewezen in deze industrie. Op dit moment worden wereldwijd dagelijks duizenden deuren en ramen ingemeten met de Proliner®.
Dit grote succes heeft geleid tot de introductie van de Proliner® Deuren en Ramen software. Deze nieuwe software is de geïntegreerde oplossing in uw meetproces van deuren en ramen.

Deze nieuwste software loodst u stapsgewijs door het meten van uw deur of raam waardoor fouten worden voorkomen.
Indien gewenst kunt u informatie up- of downloaden op uw Proliner via een standaard xml code, zoals bijvoorbeeld formaat, type scharnier etc. Echter dit is niet verplicht.
Voorafgaand aan de meting kiest u de juiste instellingen om eenvoudig en snel stapsgewijs te meten, zoals de positie van de Proliner, draairichting van de deur, positie van de scharnieren etc. U kunt nu uw deur of raam binnen slechts 1 minuut opmeten!

Naast de Proliner® Deuren en Ramen software kan Prodim aanvullende software leveren voor de werkvoorbereiding op de fabriek. Hiermee kunt u naast eventuele aanpassingen in de meetdata bijvoorbeeld ook barcodes genereren ter identificatie van uw producten.

Het Proliner® principe
De geavanceerde Proliner® is het antwoord op al uw meetbehoeften. Het Proliner® principe is zeer eenvoudig: meten met een draad. De Proliner® heeft een meetkop die in elke richting geroteerd kan worden en het heeft een draad die tot enkele meters uitgestrekt kan worden. Aan het einde van de draad zit een metalen meetpen. Met de meetpen kunt een eenvoudig de relevante punten markeren. Deze punten worden direct omgezet in een digital DXF CAD bestand. Met de Proliner® kunt u rechte, gebogen of zeer complexe vormen meten in een ogenblik met een nauwkeurigheid van 0,5 mm. U kunt ieder gewenst object meten in horizontale, verticale of schuine positie. De digitale tekening sluit direct aan op iedere CNC-machine of plotter en uw productie loopt in slechts enkele minuten.

Over Prodim International BV
In 1995 ontwikkelden twee Nederlandse ondernemers een digitaal meetproduct om in eerste instantie 2-dimensionaal mee te meten. Later werd dit apparaat ontwikkeld tot een 3-dimensionaal meetapparaat, de Proliner®. Het bedrijf was vooral actief op de Nederlandse markt. In 2001 besloot men een andere strategie te voeren, en onder de naam Prodim International BV op internationaal niveau verder te gaan. Er werd veel aandacht besteed aan de verbetering van het product en het perfectioneren van het 3-dimensionale concept.
In 2005 vond de opening van Prodim USA plaats in Florida en in 2009 werd een nieuw verkoopkantoor geopend in Atlanta. Vandaag de dag staan we aan de top van de technologie in dit veld. De markt heeft zich verder ontwikkeld en Prodim International BV geniet wereldwijde bekendheid. Prodim International BV is actief in alle Europese landen, Amerika, Midden Oosten, Australië en Azië. We richten ons voornamelijk op de natuursteen, glas, hout en scheepsbouw industrie. Prodim International BV is continue op zoek naar nieuwe verkoopgebieden voor de Proliner® en tevens nieuwe toepassingen voor werelds beste digitale opmeetmachine.

Voor meer informatie over Prodim en Proliner®, bezoek onze website www.prodim.eu of bel t. +31 (0)492 579050.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular