(Persbericht) Onlangs heeft Promese een nieuwe applicatie ontwikkeld om coupons efficiënt te kunnen verwerken, incasseren en rapporteren. Deze Coupon Registratie Manager wordt nu veelvuldig gebruikt voor acties die de webwinkel Docu-shop.nl in samenwerking met partijen als Museumkaart en het Veteraneninstituut heeft ingezet.

Al kort na de lancering van de succesvolle webwinkel www.docu-shop.nl werd duidelijk dat sommige consumenten liever een coupon met een eenmalige machtiging gebruiken voor het plaatsen van een bestelling. Deze combinatie van een online en offline verkoopkanaal bleek al snel erg sterk te zijn. Promese is hierop ingesprongen door een Coupon Registratie Manager te ontwikkelen waarin coupons op eenvoudige wijze kunnen worden verwerkt en de status van de verwerking kan worden gerapporteerd aan de opdrachtgevers.

Museumkaartactie
De applicatie wordt momenteel ingezet voor een Museumkaartactie die in samenwerking met TDM Entertainment is opgezet. Na ontvangst van de coupons worden deze geregistreerd en gevalideerd waarna er een incassobestand wordt gegenereerd. Na validatie van de incasso wordt de order doorgezet naar het logistieke systeem van Promese en wordt de bestelling naar de consument verstuurd.

Rapportagetool
Via het beveiligde Promese webportaal zijn, voor de opdrachtgevers, rapportages op te roepen met de realtime status van de verwerkte coupons.

Noot voor de redactie
Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met

Promese Logistics
Javier Martinez
Zoete Inval 8
4815 HK Breda
E-mail: [email protected]
Tel: 076-53333264 / 06-57598620
Website: www.promese.eu