(Persbericht) QExpertise kondigt aan dat per 16 mei 2011 Joan Bassa start als General Manager voor de Exact software divisie (QExpertise B.V. en QExpress B.V.). Met deze stap geeft QExpertise invulling aan de verdere groei van de organisatie.

Woerden, 6 mei 2011 QExpertise is de marktleider van onafhankelijke ERP consultancy, detachering en projectmanagement op de Nederlandse markt. De klanten die met de Exact software werken, worden vanuit QExpertise door een separate divisie bediend. Voor het vormgeven van de verdere groei bestond er een vacature voor de functie General Manager. Die functie wordt nu door oprichter / eigenaar Pieter Jan Petermeijer ad interim ingevuld.

Vanwege de hoge eisen die gesteld worden aan de functie van General Manager was het geen eenvoudige zoektocht. We zijn dan ook heel blij dat op 16 mei 2011 Joan Bassa zal starten als General Manager.

Joan Bassa heeft een lange historie in de Exact software wereld. Begin jaren ´90 heeft zij binnen Exact zeer succesvol de productgroep E-Salaris opgezet. Vervolgens heeft zij diverse andere management functies binnen Exact bekleed, waaronder het leiding geven aan de werkmaatschappijen Exact Branche, Exact Business Solutions, Excellent International Development en Grote Beer. Na een periode in het buitenland heeft zij de laatste jaren commercieel leiding gegeven aan de directe en indirecte verkoop kanalen van Exact Nederland. QExpertise is erg verheugd met de komst van deze ervaren General Manager.

Over QExpertise
QExpertise, gestart in 2002 en met meer dan 1500 klanten, is zowel Exact Certified Partner als Microsoft Certified Partner en richt zich met rond de 40 professionals op het leveren van unieke dienstverlening voor de Nederlandse markt. Verdeeld over twee divisies, onderscheiden de consultants van QExpertise zich door een hoog kennisniveau en kennis van bedrijfsprocessen en specifieke markten. QExpertise BV richt zich op dienstverlening rondom de Exact software, QExpress richt zich als software dealer op de verkoop van Exact Software en QExpertise Dynamics BV op dienstverlening rondom Microsoft Dynamics NAV en TRIMIT Fashion. www.qexpertise.nl